reklama
nie, jeszcze zaczekam miesiiac. czytalam wczoraj, ze juz smialo mozna jogurty i kefiry a twarozki dopiero od 10 m-ca, ale ja takie swoje juz daje.
Asia sorki, ze tu pytam, ale uplolowalam Cie to wykorzystam - napisz jak to bylo z twoim porodem, kiedys mowilas, ze byl b lekki i Majutek sam wlasciwie wyskoczyl, napisz cosik wiecej
Asia sorki, ze tu pytam, ale uplolowalam Cie to wykorzystam - napisz jak to bylo z twoim porodem, kiedys mowilas, ze byl b lekki i Majutek sam wlasciwie wyskoczyl, napisz cosik wiecej
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ana no nie dokładnie tak. Nie wiem czy nie pomyliłas mnie z komś . Poród miałam bardzo bolesny ale szybki bo na oksytocynie a ostatnia faza - bóle parte trwała 45 min to raczej nie tak krótko
Nie wiem czy nie chodziło ci o AsieW
Apel : piszcie do mnie Sorbek bo sie gubię :laugh: :laugh: :laugh:
dzieki :-* :-* :-*
Nie wiem czy nie chodziło ci o AsieW
Apel : piszcie do mnie Sorbek bo sie gubię :laugh: :laugh: :laugh:
dzieki :-* :-* :-*
Paula25
szczęśliwa :)
Sorbuś może być tak? musze się przyzwyczaić bo zawsze pisałam Asia
Ja kanapek jeszcze Kacperkowi nie dawałam, czasami uskubie mu kawałeczek bułki jak jem i mu daje do z amania
a mleko to nie wiem póki co to jeszcze mleko jest głównym posiłkiem KAcperka bo nie chce zupek.
Ja kanapek jeszcze Kacperkowi nie dawałam, czasami uskubie mu kawałeczek bułki jak jem i mu daje do z amania
a mleko to nie wiem póki co to jeszcze mleko jest głównym posiłkiem KAcperka bo nie chce zupek.
AśkaW
Aktywna w BB
Maly znowu zrobil zielonego kupala i podejrzewam,ze to wieczorne jedzonko mu nie sluzy a wlasciwie sama juz nie wiem,czasem jest OK a czasem nie.Dzisiaj nie mialo co mu zaszkodzic-brzoskwinie i jablko juz jadl i bylo OK.Ja tez nic podejrzanego nie jadlam.A moze za duzo tych owocow mu pakuje ? Jak myslicie ?
Ok 12 dostaje deser (cos ze sloiczka +swiezy owoc) razem ok 150-180 g
ok 15 obiad
ok 18-18.30 swieze owoce(brzoskwinia,jablko)+troche kaszki razem ok 150-180 g
i w miedzy czasie cyc.
Szymek prawie w ogole nie pije sokow.
Martwie sie Bede wdzieczna za Wasze uwagi.
Ok 12 dostaje deser (cos ze sloiczka +swiezy owoc) razem ok 150-180 g
ok 15 obiad
ok 18-18.30 swieze owoce(brzoskwinia,jablko)+troche kaszki razem ok 150-180 g
i w miedzy czasie cyc.
Szymek prawie w ogole nie pije sokow.
Martwie sie Bede wdzieczna za Wasze uwagi.
reklama