reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Asiu ja daję i jagnięcinę, i cielęcinę. Tylko na cielęcinę trzeba uważać i obserwować, czy nie wywyoła reakcji alergicznej. Jesli nie, to droga wolna...

reklama
Asiu ja akurat tylko sloiczkowa ale nie nie mam obaw co do upichcenia wg wlasnej inwencji ;)

Ana a Tobie musze podziekowac bo niesamowicie mnie zmotywowalas do dzialania i od 3 dni Adzie gotuje wszystko i wylacznie Ja - jestem z siebie dumna a mala wpyla ze smakiem wszystkie warzywka, owoce i miesko ;D tak jak radzilas blenduje owoce - nektarynka z bananem wyszla rewelka ;) dzisiaj ugotowalam udko kurczaka z ziemniaczkiem, marchewa i natka pietruchy - niby nic ale ostatnio cos za bardzo przywyklam do sloikow, a Ty jestes dla mnie guru w sprawach gotowania bo nie trzeba duzo czytac zeby odniesc wrazenie, ze znasz sie na rzeczy ;)

no Joeey az mi bananek wyszedl na buzke jak to czytam :D ciesze sie, ze Adzie tak smakuje. Sama widzisz, ze w prosty sposob mozna wiele zdzialac trzeba tylko odpowiednio dobierac skladniki i blendowac. Dzis Stasko ze smakiem wciagnal malinki zblecdowane z kawalkiem bananka. A zupki wlasnie takie gotuje zamiennie raz z mieskiem raz z zoltkiem, jak za rzadkie sypie lyche Misiowego ogrodka, a, u mnie wazne jest maselko - lyzeczka, daje swietny, kremowy smak.

Asia wszedzie pisza, ze juz mozna, tylko kup swieza z dobrego zrodla, bo nie ma nic gorszego niz stara, oszukana cielecina, dorosly by sie otrul :p

a ja gotuje i dla mnie sa rewelacyjne te moje zupki a Oskarowi nie podchodza i juz o :p ja nie wiem co mam robic poradzicie ??? a moze on jest niejdkiem ::) ja bylam :-[ :p

Gabi probuj rozne smaki, moze nie lubi selerku lub pietruchy to wylawiaj, daj wiecej marchewki, ktora nadaje slodki smak, probuj gotowac 10 min z kaszka kukurydziana albo zageszczaj Misiowym ogrodkiem, zmiksuj jajeczka, daj lyzeczke maselka, ja na poczatku eksperymentowalam, choc Stas to zarlok i zje wszystko, totalnie wszystko, nawet po swoim obiedzie bedzie sie rzucal na nasze talerze, jak jestesmy u rodzicow to mi wstyd, bo wychodzi na to, ze Stas to zaglodzone dziecko Bangladeszu, ktore jadlo tydzien temu.

Ostatnio najlepszym gryzakiem Sasia jest marchewka z lodowki ;D

A najbardziej lubi jak Sorbusiowa Maja obgryzac ugryzione jablka lub brzoskwinki ;)

reklama
_Gabi pisze:
a ja gotuje i dla mnie sa rewelacyjne te moje zupki a Oskarowi nie podchodza i juz o :p ja nie wiem co mam robic poradzicie ??? a moze on jest niejdkiem ::) ja bylam :-[ :p

Gabi - ja mam identyko !! Moje zaczęło jej niepodchodzić :( jestem załamana :(

Ana - jakie fantazje ;D ;D ;D

Do góry