reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Ana - podaj maila na ktorego mam Ci wyslac ksiazke kucharska - tam jest pelno przepisow fajnych, na kisielki tez :)

Pati - no to u nas zdecydwanie wiekszy wybor sloiczkow jest :) Chociaz zauwazylam ze w Bydgoszczy wiekszy niz w Swarzedzu - jakos juz kilka razy w Bydzi kupowalam zapasy, bo tu takich nie ma :p

reklama
Moja mama przywiozla mi z Wloch jedzonko dla loskich dzieci.Tam mieso jest od 4 miesiecy.I od 6ciu szynka z serem.Taki dziwny smak ale Hania nawet jadla.Ananas i czeesnie od 6tego i makaron od piatego ::) i jeszze pelno innych wynalaskow.I przywiozla mi najwiecej miesek w sloiczkach t moge jej do zupy dodawac jak kiedys zaczne gotowac ;) albo jak Haia bedzie jadla nasza dorosla to jej wrzuce troche miesa to bedie tresciwsza.

I jeszcze dostala cukienie z fasolka i jeszcze z milupy tkaie cos do gotowania tez zielone.:ziemniak seler cukinia groszek machew i cos jeszze tylko nnie potrfie tego rozpoznac z rysunku,ale to moze byc koper wloski.Zobaczymy jak Hani bedzie chciala jesc te wloskie przysmaki ::)

Juz kiedys tata moj kupil Oliwci niemieckie sloiczki - tez sie zdziwilam co oni tam serwuja ;) od 4 miesiaca byly sloiczki typu: szyneczka z kluseczkami, z pomidorami, z serem itd, tudziez deserki bananek z truskawkami. U nas takie sloje sa od 9 chyba ;) w my wczoraj przy obiedzie dawalismy Oliwci ziemniaczki ;) otwierala buziaka i memlala te pyrki ze hej...zapalilo sie swiatelko, moze pomalu cos zacznie wpylac...matko uswiadomilam sobie ze na dzis nie ma sloika dla Oliwci, ciekawe co tam mezus wykombinuje ... ::)

a my niestety sloiczki mamy ::) pisze niestety bo moj maz kupuje je w zapasy co mnie drazni bo wolalabym sama gotowac a moj maz jest wygodnicki i mysli ze ja tez tak wole :p ;D a ja z checia gotuje Osarowi bo jakos apetyczniej zajada te moje wymyslanki

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak Paulinka miała podejrzenie o alergię.. czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

reklama
Wandzia dajesz paulince taka dorosłą jajecznoicę ?? a na czym ??
I co z tym Kubusiem jak myslicie można dawać ?

Do góry