reklama
G
GOCHA-N
Gość
Ale przed chwilą się zdziwiłam :
dotąd Kamilcia jadła wszystkie zupki, obiadki. deserki słoikowe bez żadnych problemów - nie było takiego, który by jej nie smakował (i Gerber, i Bobovita, i Hipp). więc dziś na pewniaka chciałam dać Gerbera z tej serii Menu Smakosza (kurczak z ziemniakami i koperkiem). w pierszej chwili wszystko ok, ale już kolejna łyżeczka i wielki placz. i pluje. to ja pobiegłam po drugie danie z tej serii (indyk z ziemniakami i brokułami). a tu to samo. wyraźnie jej nie smakowało. nie wiem, może jakieś przyprawy są specyficzne, ale w składzie nie zauważyłam niczego nowego. dopiero inne danie weszło bez problemu.
ale za jakis czas spróbuję znowu. może wtedy będzie ok.
dotąd Kamilcia jadła wszystkie zupki, obiadki. deserki słoikowe bez żadnych problemów - nie było takiego, który by jej nie smakował (i Gerber, i Bobovita, i Hipp). więc dziś na pewniaka chciałam dać Gerbera z tej serii Menu Smakosza (kurczak z ziemniakami i koperkiem). w pierszej chwili wszystko ok, ale już kolejna łyżeczka i wielki placz. i pluje. to ja pobiegłam po drugie danie z tej serii (indyk z ziemniakami i brokułami). a tu to samo. wyraźnie jej nie smakowało. nie wiem, może jakieś przyprawy są specyficzne, ale w składzie nie zauważyłam niczego nowego. dopiero inne danie weszło bez problemu.
ale za jakis czas spróbuję znowu. może wtedy będzie ok.
G
GOCHA-N
Gość
ketsa może masz rację. chyba woli zwykłe swojskie żarcie ;D ;D ;D
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ketsa pisze:....to może Kamilka po prostu nie jest smakoszem.....
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
G
GOCHA-N
Gość
pewnie ulubionym daniem Kamilki będzie w przyszłości (może już nawet niedalekiej???) schabowy z ziemniakami lub kiełbasa z bigosem ;D ;D ;D
G
GOCHA-N
Gość
Ketsa chyba jedna jakiegoś mini-smakosza w sobie ma ;D ;D ;D bo bardzo jej smakują koktajle z tej serii (z jogurtem)
reklama