reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Witam!!

Jadłam sobie chipsy (paprykowe),a moja WeroNisia Flipsy kukurydziane no i była bardzo chętna na zamianę :-) Wyciągała mi z buzi chipsa i do swojej zapakowała - posmakowała i czym prędzej mi oddała. Grzeczna dziewczynka. Mamusi jej wytłumaczyła, że chipsy są niezdrowe i że dzieci nie powinny jeść ich.
:-)
Pozdrawiam

reklama
wiolus pisze:
Czy Wasze dzieci przez ten upal tez mniej jedza ??? bo Ola wczoraj tak aby aby zjadla obiady deserku nie chciala a dzis to samo :(

moj AL tez nie chce jesc ..deserek troszcze pomemla ..a tak to wiecej pije soczkow no i najchenej jak zawsze i najwiecej wisi na cycku..:D

a hani a to juz wogole nic nei je moze to tez przez te upaly.7 miesiecy skonczone i nadal na cycku samym.Jutro sprobuje znowu moze zasmakuje jej cos jutro??

juz kiedys pytałam i pozostał bez odzewu
od kiedy mozna gotowac zupki razem z mięsem? Gdzies czytałam że od 7msc Wiecie coś na ten temat?

Wanda nie widziała żeby był wymieniony ;)
ale naprawde szczerze polecam te parówki
co prawda dla naszych dzieciaczków jeszcze nie ;) ale jak będą starsze to czemu nie ;)

Czesc, za tydzien zaczne wprowadzac Szymkowi mieso (skonczy 7 miesiecy). Jak czesto powinnam je podawac ? Codziennie ? Gdzies byla mowa o tym,ale nie jestem w stanie teraz sie do tego dokopac.Wyjezdzamy w piatek na zagraniczne wakacje i nie wiem ile i jakie sloiczki ze soba zabrac.Bede bardzo wdzieczna za podpowiedz. Pozdrawiam

reklama
Do góry