reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

wlasnie jem sniadanko z synalkiem na ktore mamy paroweczki i mlody je tez oczywiscie dostaje taki maliski 1 cm kawaleczek rozdrobniony i popija soczkiem a ubwa ma przy tym nieziemski..:D

Dor1976 ..sluchaj teraz w takie upalu napewno Weronisia nauczy pic sie z butli wystarczy tylko czesciej jej ja podawac moj AL tez nie lubil a nawet nie umial pic z butelki a teraz tak slicznie pije a zawsze tolerowal tylko mojego cycka..:0..kupilam mu taki smoczek dziubkowy i z niego super pije..:D

reklama
Parricia dzieki za przepi dzisiaj kupuje sliwki i bilore sie za  gotowanie ,mam nadzieje ze i na moja core poskutkuja.
u nas tez Heinz jest paskudny, raz kupilam i kiedy otworzylam wygladalo to jak sfgermentowane a smakowalo jeszcze gorzej. kupuje sloiczki z Hippa a kiedy jest bardzo gesty  dolewam troche wody.

Aanes tu nie ma Hippa... Niestety! Jest tylko Heinz, Golden Circle i jakies malutkie firmy. Wybor zaden! Golden Circle nie mial sloiczkow od 4 m-ca, ma og 6 wiec sprobuje.

Moja Weronika wogole niejest obiadków ze słoiczka, tylko deserki ;) Także gotuje jej sama, musze troszke poszperać w przepisach żeby jej urozmaicic troszkę ;)
Zdanka te króliki sa specjalnie chodowane dla dzieci, bo szwagierka je choduje dla swojej córeczki i sa przebadane :)

joeey czytałam gdzieś ze ziemniak do zupki owszem ale stary, mnie by sie tez wydawało ze młode lepsze, znacznie apetyczniej wyglądają ale to chyba chodzi o nawozy, w starych wiadomo ze juz się zdążyły rozłożyć, no chyba ze kupujesz ekologiczne :)

a u nas wczoraj była próba brokułka, sama jej zmiksowałam, kupiłam też ten mikser brauna, jest rewelacyjny faktycznie, robi taką gładką papkę jak ze słoiczka, ale brokułek i tak nie podszedł Idusi, moze za drugim lub trzecim podejsciem będzie lepiej. Za to kaszka jest pycha, jak na początku lepiej wchodziły jabłuszka a kaszka niezbyt tak teraz jest na odwrót, ale ja sie wycwaniłam i mieszam kaszke z jabłuszkiem i Iduś zajada az jej się uszy trzesą, wczoraj zjadła o 18 150 ml, wiem ze nie jest to super wyczyn w porównaniu do innych ale ja az zrobiłam okrągłe oczy ze tyle zjadła.

Pati biedniutka Ty, dopiero człowiek docenia jaki ma wybór ogromny jak porówna do tego co u Was :(

Didi bestia z Ciebie parowki ;D ;D ja tam Cie podziwiam ;D ;D ;D

Pati no faktycznie nieciekawie macie z tym jedzonkiem dla Atiego moze wyslac Ci kilka sloiczków ??? ;D

Didi - ja bym parowek nie dala... wiem dokladnie co w nich jest, bo mam wujka ktory ma wielu znajomych na w sokolowie czy morlinach - bo to znajomi po fachu... oni mowia ze sami tego nie jadaja a co dopiero dzieciom dawac...

reklama
no to dobrze... bo Didi, tak jak znasz moje zdanie na temat probowania "naszego" jedzonka, tak musze Ci powiedziec ze wlasnie do parowek jestem anty... nawet Wiktor nieczesto je parowki...

Do góry