paaricia
Fanka BB :)
Dziewczyny tez mnie juz szlak trafia!!!! Wchodze na ten watek myslac, ze moze ktos mi cos madrego odpisal na temat naszego problemu kupowego a tu musze sie przedzierac przez irytujace i nieznosne przepychanki. Cos chyba sie gdzies sens zapodzial... Moze stwozcie watek "klotnie" i wtedy reszta watkow bedzie spowrotem praktyczna i pomocna! ;D ;D Faktycznie jestescie (jestesmy?) teraz moim zdaniem bardziej nadwrazliwe niz w ciazy... Strach wyrazac opinie! : :
Agnesa - Dzieki za wspolczucie! Atek jeszcze na samym mleczku z piersi robil kupki co 3-5dni a teraz to juz jakas masakra, 8 dni bez kupy!!
Maggi - Atus jeszcze nie cierpi tak jak Oliwka, brzuszek ma miekki i puszcza baki wiec calkiem zatkany nie jest, no ale bez przesady ile mozna bez kupy!! Znalazlas jakis zloty sposob?
Pisze o tym tutaj bo jestem przekonana ze dieta mozna problem rozwiazac, ale jeszcze chyba popytam o to a zdrowiu...
Agnesa - Dzieki za wspolczucie! Atek jeszcze na samym mleczku z piersi robil kupki co 3-5dni a teraz to juz jakas masakra, 8 dni bez kupy!!
Maggi - Atus jeszcze nie cierpi tak jak Oliwka, brzuszek ma miekki i puszcza baki wiec calkiem zatkany nie jest, no ale bez przesady ile mozna bez kupy!! Znalazlas jakis zloty sposob?
Pisze o tym tutaj bo jestem przekonana ze dieta mozna problem rozwiazac, ale jeszcze chyba popytam o to a zdrowiu...