reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

właśnie wróciłam od lekarza Jabłuszko mam trzec na szklanej tartcei jeśli nie chce soczków to nie dawać
Ponieważ Piotruś od 2msc znowu wstaje co 2h w nocy :p mam mu dawać na noc koszke Sinlac któras ją daje?

reklama
a kaszka sinlac to polecana dla dzieci na cycuszku ??? i jesli dla alergikow, to nie mam nawet co probowac ???
Olu jabluszko mozesz trzec lub ze sloiczka podawac, ja podaje z bobovity - frutopur czy jakos tak ;)

Pamciaw a w jakij kolejności dodajesz i co do czego ??? a i czy podgrzewasz to jabłuszko,mleczko ??bo ja o robieniu papu dla Ewci nie mam jeszcze zielonego pojęcia ::) :p

a ja wracam jak narazie do samego cyca..bo Alutek ma problemy z kupka , ale wydaje mis ie ze to wina zabkowania..no ale jak narazie znowu sam cyc no i lekkie deserki jak jabluszko czy sliwka ktora ostatnio polubil no i soczek na spacerek wiec odchodze narazie od obiadkow ..

didi ale jak dziecko zabkuje to ma luzne kupki, znaczy sie: rozwolnienie, to z obiadkow nie musisz chyba rezygnowac, najwyzej z jabluszka :p jak moja Ada je jabluszko, to z zegarkiem w reku w ciagu godziny jest niespodzianka w pieluszce :laugh:

a u nas kupa jak plastelina a ile stekania przy tym ::) ::) za to co 3-4 dni ;D no i dzisiaj sukces z zupa marchewkowa z ryzem poszedl caly sloik ::) ;D ;D

Ewa jest już po miksturce Pamciowej i super ją wciągneła normalnie aż uszy się jej trzęsły i w trakcie jedzenia zasneła ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: samo jabłuszko jej tak nie smakowało ::)
Pamciaw ja zrobiłam tak podgrzałam mleczko dodałam kleik a potrm jabłuszko, dobrze ???

Joeey nie zrozumiałam o co ci chodziło z ta kaszką? Dałam Piotrusiowi dzis juz troszkę i bardzo mu smakowało Od jutra chce mu ją dawać jako kolacyjkę i mam nadzieję że dzięki temu pospi wreszcie a ja z nim ;) ;D
no i dałam dzis tarte jabłuszko O wiele bardziej mu smakowało ;D
Zdanka widzę że my razem zaczynamy dawać sinlac ;D Tobie też wyszły takie gluty?

bo ja pytalam czy moge podac sinlac pomimo, ze Ada alergigiem nie jest... ??? ale domyslam sie, ze tak ;)

reklama
Joeey no mnie lekarka kazała a mały alergikiem nie jest więc mysle że spokojnie możesz dawać A z twojej wypowiedzi zrozumiałam ze nie powinnam jej dawać ::)

Do góry