reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Dla mnie możliwość zamontowania nosidla na wózek to podstawa. Ja nawet 20 m nie nosiłam. Zawsze brałam stelaż od wózka, bo mi szkoda kręgosłupa było, do sklepu do lekarza itd.

reklama
Na stronach fotelikowych piszą żeby jak najpóźniej przesadzać do następnego rozmiaru, bo jednak tyłem do kierunku jazdy dużo bezpieczniej i to samo z pasami. My mamy jeden fotelik tyłem 9-18, a obu przesadziliśmy do niego z 0-13 jakoś po 13 miesiącach.

Jazda tyłem do kierunku ruchu jest dużo bezpieczniejsza niż jazda przodem. Rodzice niestety nie wiedząc o istnieniu kolejnych (po 0-13kg) modeli (czyli 0-18kg, 9-18kg, 0-25kg, 9-25kg), przesadzają pociechy do fotelików przodem :(

Polecamy jazdę tyłem (nawet do 5/6lat) jako najbezpieczniejszy sposób podróży.

+1 pkt. za posiadanie fotelika tyłem ;)

A u nas przyspieszenie, miało być w połowie kwietnia, a tu już jutro będzie nasz wózek i fotelik..... kurde myślałam, że zdążymy pomalować pokoik, żeby tam wstawić, a tu lekka zmiana planów....

Ja też jednak decyduję się na hollanda. Mnie też kolorystyka torino zawiodła zwłaszcza fakt, że jest tylko do wyboru biały stelaż który kompletnie mi się nie widzi wolę srebrny.

Zulugulka wydaje mi się że stelaże są biały i srebrny do wyboru przy Torino.
A hollanda już widziałam na żywo i to jest mój numer 1. Kolory na internecie niesamowicie odbiegają od rzeczywistych, już mam upatrzony kolor, ale zamawiać będę na początku czerwca żeby nie tracić na gwarancji.

Ostatnia edycja:
reklama
Ola a mialas możliwość zobaczenia wszystkich interesujących cię kolorów? W jakim sensie na zywo różnią sie od tych w necie wypadają jaśniejsze czy ciemniejsze?

Do góry