reklama
wichurka82
Fanka BB :)
Gurek No pewnie ze tak. Tyle ze my windy nie mamy i niestety do mieszkania trzeba było wnieść
Tylem_PL
Sklep ekspercki - RWF
Na stronach fotelikowych piszą żeby jak najpóźniej przesadzać do następnego rozmiaru, bo jednak tyłem do kierunku jazdy dużo bezpieczniej i to samo z pasami. My mamy jeden fotelik tyłem 9-18, a obu przesadziliśmy do niego z 0-13 jakoś po 13 miesiącach.
Jazda tyłem do kierunku ruchu jest dużo bezpieczniejsza niż jazda przodem. Rodzice niestety nie wiedząc o istnieniu kolejnych (po 0-13kg) modeli (czyli 0-18kg, 9-18kg, 0-25kg, 9-25kg), przesadzają pociechy do fotelików przodem
Polecamy jazdę tyłem (nawet do 5/6lat) jako najbezpieczniejszy sposób podróży.
+1 pkt. za posiadanie fotelika tyłem
martyska1223
Na stronie bebetto weszła już kolorystyka wózków torino, no i kurcze czarł prsył. Przynajmniej u nas ..
kornelia1802
A u nas przyspieszenie, miało być w połowie kwietnia, a tu już jutro będzie nasz wózek i fotelik..... kurde myślałam, że zdążymy pomalować pokoik, żeby tam wstawić, a tu lekka zmiana planów....
Zulugulka wydaje mi się że stelaże są biały i srebrny do wyboru przy Torino.
A hollanda już widziałam na żywo i to jest mój numer 1. Kolory na internecie niesamowicie odbiegają od rzeczywistych, już mam upatrzony kolor, ale zamawiać będę na początku czerwca żeby nie tracić na gwarancji.
A hollanda już widziałam na żywo i to jest mój numer 1. Kolory na internecie niesamowicie odbiegają od rzeczywistych, już mam upatrzony kolor, ale zamawiać będę na początku czerwca żeby nie tracić na gwarancji.
Ostatnia edycja:
reklama