malinka5252
Zaciekawiona BB
Zdecydowanie zielony:-) Wydaje mi się że będzie się mniej nagrzewał na słoneczku a ten fiolet taki ciemny się wydaje;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co, doszłam do wniosku, że póki co kupię używaną [większą] gondolę by Maja pojedździła w niej przez zimę a później spacerówkę. Znalazłam cztery, dobrych firm i mam prośbę byście mi doradziły, na pewno znacie się lepiej niż ja.
1. Wózek głęboki espiro (2338799892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. BARTATINA CLASSIC firmy Jedo, (2343291263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. WÓZEK KORTINA ROAN STAN BDB ODBIÓR KROSNO 3gratisy (2329948691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. WÓZEK głęboki ROAN MARITA stan IDEALNY (2344404668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może znajdzie się ktoś, kto używał i podpowie
zielony!!! a ze szare w środku gondoli - przynajmniej nie będzie widać, jak się zakurzyDziewczyny możecie mi doradzić w kwestii koloru wózka, bo już kompletnie nie wiem który bardziej mi się podoba ;(
Zobacz załącznik 464874ten czy ten drugi???????????????
Zobacz załącznik 464875
Dziewczyny możecie mi doradzić w kwestii koloru wózka, bo już kompletnie nie wiem który bardziej mi się podoba ;(
Zobacz załącznik 464874ten czy ten drugi???????????????
Zobacz załącznik 464875