reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Dziewczyny super wozeczki:tak: my mamy po Kubie wiec nie kupujemy bo wozek jak nowka ale chetnie bym cos nowego kupila ale po co?!:sorry2:
gleboki mozna powiedziec, ze idealny stan, i dwie spacerowki jeszcze mamy, no lacznie 3 ale z tego zestawu co mielismy gleboki z Kuba malo uzylam bo nie bylam zadowolona a z glebokiego jak najbardziej wiec jeszcze posłuży

reklama
Dziewczyny super wozeczki:tak: my mamy po Kubie wiec nie kupujemy bo wozek jak nowka ale chetnie bym cos nowego kupila ale po co?!:sorry2:
gleboki mozna powiedziec, ze idealny stan, i dwie spacerowki jeszcze mamy, no lacznie 3 ale z tego zestawu co mielismy gleboki z Kuba malo uzylam bo nie bylam zadowolona a z glebokiego jak najbardziej wiec jeszcze posłuży

Pewnie, że nie ma sensu kupować nowego wózka, chyba, że stary byłby nie do użytku. Ja kupując wózek myślałam o tym, że to będzie wózek nie tylko dla jednego dzieciaczka:-)

Zamowilam dzisiaj wozeczek :) Mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze sprawowal. Dostawa pod koniec przyszlego tygodnia, juz nie moge sie doczekac.

nd3018_1A.jpg

Gdybym miala mozliwosc to wybralabym kolory takie jak Ty Iwon, ale z racji tego, ze zamawialam z Anglii to wybor mialam raczej ograniczony :p W kazdym badz razie moj L. jest zadowolony, bo turkus to jego ulubiony kolor.

reklama
piękne wózeczki macie

My dostaliśmy oto taki tylko, że jeszcze wersja głęboka nie wygląda że tak powiem jak powinna ;P dopiero będę prać i wtedy zamontuje tak jak być powinno :) Dodam, że bardzo ale to bardzo wygodnie się prowadzi aż sama w szoku byłam.
DSC00084.jpg

Do góry