reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
czesc dziewczyny

musimy w koncu sie zdecydowac na jakis wozek. Bylismy dzis w sklepie. Najbardziej wpadl nam w oko X-Lander XA lub X3 (spacerowka + gondola + stelaz ok 1300-1400)
Chcialem was zapytac co myslicie, co wiecie o tych wozkach? Strasznie duzo stron napisalyscie nie moge tego wszystkiego czytac :)
Pozdrawiamy serdeczenie

czesc dziewczyny

musimy w koncu sie zdecydowac na jakis wozek. Bylismy dzis w sklepie. Najbardziej wpadl nam w oko X-Lander XA lub X3 (spacerowka + gondola + stelaz ok 1300-1400)
Chcialem was zapytac co myslicie, co wiecie o tych wozkach? Strasznie duzo stron napisalyscie nie moge tego wszystkiego czytac :)
Pozdrawiamy serdeczenie

X lander ma jeden podstawowy feler- nie przekłada sie ani rączka ani siedzisko. Szkrab który wyrośnie z gondoli ( a licząc , że będzie to około stycznia) jeździ w spacerówce przodem do kierunku jazdy, a nie w kierunku. Tymczasem wiele mam ( no i ja na ten przykład) woli na takie maleństwo mieć oko, póki troszkę nie podrośnie.

czesc dziewczyny

Pozdrawiamy serdeczenie

Ja ogladałam te wózki w sklepie i sa jak dla mnie za ciężkie pozatym spacerówka jest tak mała ,że nie wiem czy do dwóch lat dziecko pojeżdzi...???
A pozatym wózek naprawde niczego sobie i nie drogi ale każdy wózek ma coś czego nie ma inny i takwkółko można by wymieniać .Mój model tez ma feler (quinny speed sx)ma nieprzekładaną rąvczke a przy mniejszym dziecku lepiej je widzie ć -czyli dobrze by sie przekładała ale za to np.siedzisko jest wystarczajace do 3 roku życia!I badz tu człowieku mądry ale polecam wózek -leciutki i zwrootny i chowają sie wszystkie które ogladałam a było ich trochę:tak::tak::-D

Ja ogladałam te wózki w sklepie i sa jak dla mnie za ciężkie pozatym spacerówka jest tak mała ,że nie wiem czy do dwóch lat dziecko pojeżdzi...???

moje dziecie ma skończone dawno 2 lata ..nie jest dzieckiem wychudzonym ..i dalej jezdzi w wymiarowo tej samej spacerówce tylko jaguara traxx :tak:

jak widac nie cierpi na ciasnotę
janrr0.jpg

my.php

x-lander to
wózek ogólnie fajny tylko minus za nie mozliwość przekładania spacerówki tyłem do kierunku jazdy :baffled:
a malucha na początku zawsze woli widziec rodziców w zasiegu wzroku ..czuje sie bezpieczniej

sorry ale jak dla mnie za mała ta spacerówka no siedzi sobie mały w niej ale tak na styk:dry:A wogóle jak zobaczyłam spacerówke MUSTY to dopiero porażka -ta to waska ciasnawa ,prawie jak w quinny buzz :no:.

Kathy wiesz.....dziecko siedzi normalnie mi sie wydaje ...poza tym zazwyczaj 2-3 latko wolą chodzić na nogach niż być wożone :/
Raczej dla 2 latka wybiera sie spacerówkę z tych lżejszych a tym samym dostosowanych do wieku dziecka.

Moj syn jezdzi teraz czasami w wózku swojej siostry czyli w traxxie

reklama
Do góry