reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Cześć Brzuchatki,
ja już po wyborze wózka. Naoglądałam się ich mnóstwo, naczytałam też sporo. Przede wszystkim zależało mi na tym żeby wózek był lekki, bo będę go sama targać po schodach, po drugie chciałam żeby miał skrętne koła (to po radach doświadczonych mam) no i dobrze żeby był wielofunkcyjny. No i żeby nie był za drogi, bo trochę szkoda mi było wydać 2-3 tys. na wózek. No i znalazłam fajna okazję na allegro. Wózek: cam comby system. Firma troche mniej znana ale zaryzykowałam. Wszędzie w sklepach taki wózek kosztuje ok 2200 - 2300 zł a mi facet na allegro sprzedał za 1300 zł (nowy):szok: Miałam wiele wątpliwości co do tej ceny, bo nie wierzę w takie duże promocje, wydzwaniałam po 10 razy do sprzedawcy, ale cierpliwie mi wyjasniał wszystkie kwestie. No i zamówiłam. Dzisiaj przyszła przesyłka. Wózek jest super :-):-):-) Lekki, zwrotny, prowadzi się jednym paluszkiem:laugh2:
CAM - COMBI SYSTEM - kolor BE

reklama
Gdybym znalazła Emmaljunge w tej cenie też pewnie bym kupiła. Jednak jak dotąd widziąłam tylko za ok.2 tyś,
co prawda wózek kupują nam moi rodziece i powiedzieli, że jakikolwiek bysmy chcieli to nam kupią bez względu na kasę, ale ja nie chcę ich naciagać, więc zdecydowałam się na taki wózek za ok.1000-1200zł.

POLA, to w takiej cenie możesz kupić właśnie BARTATINĘ z fotelikiem od razu, czyli masz 3 w 1
:tak::tak::tak: ..:: BOBO W

Dzieki za odpowiedz:happy:

Maja28 to prawda Emalljungi nie da sie z niczym porównac i zarowno ja jak i mój maz sie w niej zakochalismy:tak:juz patrzylam na ceny w necie najtanszy 1700 naprawde bardzo sie zastanawiamy bo dzieci chcemy wiecej no tylko ze trzebabylo pomyslec wczesniej a tak teraz wszystko naraz zwłaszcza po wylewkach w domu to duzy wydatek no ale mała tez musi gdzies mieszkac :tak:Ale mimo wszystko i tak sie jeszcze zastanowimy

Mówicie ze ta baratina jest lepsza? ja ciagle sie boje ze te wozki beda takie jak ten pierwszy co ogladałam ale widze ze ta Baratina ten stelaz ma bardziej zblizony do Emaljungi no chyba ze na zdjeciu tylko tak wyglada bo Roan to rzeczywiscie mial taki ja ten co ogladalismy

z tego co sie zorientowalam to chicco trio enjoy jest chyba najlzejszy. ten COMBI COM wazy 12,8 a chicco 12kg wiec bardzo podobnie. macie jakies opinie na temat tego chicco?
moja bratowa narzekala tylko, ze te wielofunkcyjne tak naprawde, ktoras funkcje maja zawsze "srednia", bo jak cos jest do wszystkiego to jest do...
Gondola, owszem, super, ale potem ta spacerowka, przystosowana wysokoscia do gondoli jest za wysoka jak na spacerowke i jej synek kilka razy malo z niej nie wypadl i kupila w koncu osobna spacerowke, normalna, leciutka.
No bo te z kompletow i tak waza ok 7-8kg jak nie wiecej a taka typowa parasolka to nawet i 4,5kg moze wazyc.

no ale tam gondole są małe tak do 5 miesiąca, a potem to przecież nie bedies tak małego dziecka w parasolce wozić??? do roku musi mieć porządną spacerówkę

Wszyscy narzekaja na te wielofunkcyjnea i tak je kupuja:baffled:a popatrz w sklepach same wielofunkcyjne i normalnie trudno znalezc np tylko gondole W ogole mysle ze powinna byc taka opcja ze nawet w tych dwufunkcyjnych kupic osobno gondole i osobno spcerówke bo jedno moze nam odpowiadac a drugie nie Ja tak chciałam gondole z tych klasycznych a spacerówke lekka

No własnie wiecie co wczoraj widzialam takie maleńkie dziecko moze z 4 -5 miesiecy wlozone do spacerówki one nawet nie siedziało tylko tak pol zgiete było biedactwo:no:

My juz zaplacilismy zaliczke za wózek, a odbiore pod koniec kwietnia pewnie, by narazie nie zabierac miejsca w domu. Oczywiscie wybor padl na ten, ktory wpadl mi w oko jako pierwszy, jeszcze kilka miesiecy temu.:-D

b1.jpg b2.jpg

b3.jpg b4.jpg

reklama
Do góry