reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Pola - nie wiem czy efektowny, czy nie, ale ciesze sie, ze udalo nam sie podjac decyzje... bo im wiecej wozkow ogladalam, tym mniej mi sie jakikolwiek podobal i tym wecej wad znajdowalam... zreszta nie ukrywajmy, w tym tez widze male wady, ale idealu nie znalazlam niestety, a te blizsze idealu mialy malo idealna cene jak dla mnie... (ok. 4.000zl) No ale ciesze sie, ze juz nie bede miala nieprzespanych nocy z mysleniem jaki wozek wybrac.:-D

reklama
Ja tak samo wybrałam model na który byłam zdecydowana za pierwszym razem ale go nie widziałam na żywo do czasu... i wybraliśmy go wspoólnie z mężem :-D
Jednomyslnie :yes::yes::yes:.A wózeczek to quinny speedi sx -lekki i zwrotny:-)Już na dniach zamawiamy któras z nas tez taki kupiła bo gadałyśmy wczesniej ale nie pamietam która:baffled::baffled::baffled::confused::confused:

papillon.jpg

Pola - faktycznie Iwonka pisala sporo o tym wozku, ostatecznie kupila tez Implasta, ale Volanta, tak jak i Madamagda z tego co pamietam.

Kathy - ten wozeczek o ktorym mowisz kupowala chyba Dotkass. :-)

[

Kathy - ten wozeczek o ktorym mowisz kupowala chyba Dotkass. :-)[/quote]

Tak też myślałam ale nie chciałąm sie pomylić i wiem ,że chyba jescze jakaś bo ,że jeje siostra taki miała i zadowolona to ona też taki kupiła -tylko która z nas nie wiem....:confused::confused::confused::confused:

Dziewczyny które chca kupić Roana, jest ogłoszenie na forum https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/roan-marita-kolor-nr-916-a-16125/ .
Ja nadal jestem zdecydowana na boldera, tylko teraz waham się jaki wzór tapicerki - w grę wchodzi czerwony w kwiaty, ale ładny tez jest beżowy w niebieskie kwiaty:sorry2:. W moim rodzinnym mieście widziałam też czarny w białe kule i zielony z nowej kolekcji. Mamie się bardzo podoba i też go testowała. Dla niej też jest ważne, żeby był lekki i łatwy w prowadzeniu, bo jest po operacji i ma się oszczędzać, a na spacery chce chodzić:-)

reklama
Do góry