reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
No i to że Kortine mozna napewno kupic bez spacerówki tylko gondole a z marita to nie wiem No własnie róznica to tylko ten podnoszony podgłowek ja słyszałam ze Kortine wprowadzono dlatego ze ludzie chcieli kupowac sama gondole i to własnie temu ma służyc jak sie chce to spacerowka moze byc od marity

Pola ja tez jade ogladac te wozki w tym tygodniu znalazłam taki sklep w krakowie co go na pewno ma. Jak bedzie ok to zamawiam (słchyba ze cos innego nam wpadnie w oko) czytalas ze na zamowienie trzeba czekac 4-5 tygodni bo producent sie nie wyrabia ?

Wiktoria jak ja zobaczylam pierwszy raz ten wózek to tez raczej nie wyobrazałam sobie ze go kupie taki własnie za klasyczny sie wydawał Ale po przeczytaniu masy opini obejrzeniu wielu wielofunkcyjnych i przemysleniu na co mi ten wozek potrzebny doszlam do wniosku ze to nie wazne co mi sie najbardziej podoba wazne zeby dzidzi bylo wygodnie tzn duza gondola z prawdziwego zdarzenia usztywniana itd.bo jak zobaczylam jak pani w sklepie robi gondole w tym wielofunkcyjnym to szok po prostu rozlozyla spacerówke. oczywiscie na spacery to wystarczy ale ja przewiduje ze moje dziecko bedzie musialo czasem dluzej w wózku lezec bo same je na górze zostawiac nie bede a bedzie trzeba obiad na dole gotowac na polu cos zrobic itd... Pózniej kupimy lekka spacerówke :happy:

tzn nie wiem jeszcze czy na pewno kupimy ten wózek ale bedziemy szukac cos pod tym katem i w ciagu tygodnia pewnie zdecydujemy tylko sie obawiam czy sie zmiesci do naszego bagaznika :baffled:

Pola ja tez jade ogladac te wozki w tym tygodniu znalazłam taki sklep w krakowie co go na pewno ma. Jak bedzie ok to zamawiam (słchyba ze cos innego nam wpadnie w oko) czytalas ze na zamowienie trzeba czekac 4-5 tygodni bo producent sie nie wyrabia ?
Facet w sklepie mówił mi o 2 tyg., ale dobrze że piszesz, to sprawdzę jeszcze gdzieś, żeby się nie okazało, że Mały będzie na świecie, a tu na dzień dobry rodzice nie zorganizują mu bryki :-D

:sorry2::dry:no nie ktore wozki jak sie zlozy ciezko do bagaznika wcisnac my mamy kombi wiec nawet chwile sie nie zastanawialam czy wejdzie ten nasz ciezar do bagaznika czy nie musisz jakos wymierzyc moze czy cos zmierzyc bagaznik niewiem jak sie to robi

Facet w sklepie mówił mi o 2 tyg., ale dobrze że piszesz, to sprawdzę jeszcze gdzieś, żeby się nie okazało, że Mały będzie na świecie, a tu na dzień dobry rodzice nie zorganizują mu bryki :-D
no ja bym sie na miejscu Twojego malenstwa zbulwersowala jak by mi rodzice taki numer wykrecili hehe :-D

Ja o kombi to moge zapomniec ;-)zreszta nawet bym nie chciała . Najwyzej osobno stelaz osobno gondola (ta w srodku ale moze tak zle nie bedzie)

reklama
wiesz ja tez dla siebie wolalabym takie autko mniejsze bo to jest za duze jak dla mnie .... ale jak jest mozliwosc gondolke tu a reszte do bagaznika to czemu nie
a poza tym kiedys samochodow nie bylo i ludzie sobie radzili hehe :laugh2:

Do góry