reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Łania no tak duzo tanszy nie jest.....w sumie nowy voilant kosztuje kolo 1300zl bez fotelika a bolder 1500 chyba. bo to chyba nowosc i dlatego :).No No nie wiem,zadzwon do nich i zapytaj sie,one mi tak powiedzialy ale czy to prawda z ta tapicerka to nie wiem,tak mi powiedzialy :) a naprawde voilant 4 kolowy prowadzi sie leciutko i ma super amortyzatory :)

reklama
Ja dzisiaj dość nietypowo o wózkach, bo powiem coś w stylu "STANOWCZO ODRADZAM"
dzisiaj byłam u znajomych, którzy kupili ten wózek: Wózek 2w1 BASCO firmy CONECO + GRATISY + Wys.0zł (330801576) - Aukcje internetowe Allegro

Ich córa ma dopiero miesiąc (nawet nie cały) i w spiworze już ledwo się mieści do gondoli. W ogóle ten wózek wygląda na taki "dla lalek"-jak to okreslił mój mąż, tzn. jest dość niski- jak dla mnie za niski bo mam 175cm wzrostu.
Ale najwieksza katastrofa to ta gondolka :baffled:

Mam pytanie pamietam ze niektore z was rozwazaly kupno wózków ROAN czy któras kupiła rzeczywiscie? i co o nich myslicie?

Na pewno kupiła go już Aurelia.

Ja zamawiam go pod koniec kwietnia.
Widziałam te wózki "na żywo" i jestem w 100% zdecydowana.
Mają naprawdę dużą i przestronną gondolę. to taka polska Emmaljunga

pola sliczne sa tylko do mnie taki wozek nie pasuje ale jak widze "kobitkie" z takim wozkiem to mi sie bardzo ale bardzo podoba, kiedys o tym pisalam to tak jak podobaja mi sie czerwone kozaki plus torebka ale nigdy tego nie zaloze hehe:-D

Wiktoria ja od początku chciałam taki wózek "tradycyjny".
Wiem, że nie jest najwygodniejszy, jeśli chodzi o transport, ale mnie to nie zraża... Mąż obiecał poszukać dla mnie jakiegoś kombi na tą okoliczność :-D.
Mieszkam w domku, więc nie będzie tez opcji noszenia go po schodach.
Co dla mnie było najważniejsze, to bardzo duża i obszerna gondolka i pompowane koła.

Ale w przyszłym roku, jak będziemy jechać nad morze, to kupię już jakąś spacerówkę parasolkę, a na miejscu bedę woziła małego w ROANie

reklama
no pewnie super rozwiazanie chyba wszystkie jestesmy nastawione tak naprawde na parasolki albo mniejsze spacerowki

kurde cos mnie w brzuchu kuje i tak jakby lewa noga troche u gory, to nie jajnik niewiem ale sie zaczynam bac juz bo z dnia na dzien coraz bardziej sie to nasila :-(

Do góry