reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

a ja juz w 99% podjelam decyzje odnosnie wozka... Implast Bolder w czerwone kwiaty i chce zamowic w przyszlym tygodniu, pelna opcje razem z fotelikiem. Natomiast wacham sie jeszcze czy Bolder 3 czy Bolder 4... 3 sie fajniej prowadzi, ale boje sie o ta stabilnosc... Niby ma 4 kola tylko blisko siebie 2 i juz sama nie wiem jaka decyzje podjac...

&IMPLAST WÓZEK BOLDER 3,4 2008+FOTEL+TORBA+PA (335351166) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Lania wozio sliczny ale wez jednak ten 4 kolowy......mimo ze ciezej sie prowadzi w porownaniu z 3 kolowym.Ja tez sie duzo duzo na czytalam i dowiedzialam na zywo ze jednak 3 kolowce nawet te podwojne to czasami sie zle zachowuja.....

Iwonka kurcze ja właśnie nastawiłam się na 3 kołowego i dzisiaj byłam oglądać z mamą.
Była przeciwna wózkowi 3 kołowemu i w dodatku za taką cene, ale jak zobaczyła dzisiaj właśnie boldera 3 kołowego w czerwone kwiatki, to postanowione że ma być ten dokładnie model i chyba teraz będę się na nowo zastanawiać nad 4 kołowym:sorry2: Testowałam 3 i 4 kołowy i już nie wiem.
Napewno odpadł Graco, Polak, Roan, Coneco i Baby Design - albo za ciężkie, albo bez skrętnych kół, albo wygląd nie taki :-p hehe, naoglądałam się dzisiaj i już mam lepszy humor, bo ostatnio kiepsko było:sorry2:

Keyko no wlasnie,sa fani tych 3 kolowych i przeciwnicy.W prowadzeniu tez wiem jak sie te Boldery prowadza bo mialam tez go kupic ,ten 4 kolowiec jest ciezszy w prowadzeniu ale jednak stabilniejszy jak dla mnie.No i jak pisalam opini tysiace ale jednak i pojawiaja sie te zle , ze sa wywrotne szczegolnie jak sie zjezdza wlasnie z kraweznikow i nie tylko....to sie tyczy wszystkich 3 kolowcow wiec po co ryzykowac....

Bralam tez pod uwage drugie dziecko,Pierworodna ktora nie wiem niech bedzie chciala zajrzec do wozka do siostry i wtedy ten wozio sie przechyli..a tak wiem ze 4 kolowy to jednak ma ta stabilnosc.
Nie wiem zdecydujcie same,oba sa sliczne,ale ja bym wziela 4 kolowegp

Lady - no wlasnie boje sie tych kraweznikow i dziur, czy wypadu do lasu z takim trojkolowcem... A niby powinny byc stabilne, bo w koncu sprzedaz tych wozkow jest duza...

Iwonka - Ty kupilas tez Implasta, tylko, ze Volanta? To chyba to samo co Bolder prawie... i bralas tez 4? Mnie tylko zastanawia to, ze 4 nie ma kol skretnych, no ale czy to faktycznie az tak wielki minus..

Keyko - no ja tez wlasnie obstawalam za Bolder 3 bardziej, ale chyba w koncu kupie 4... Zreszta znajoma niedawno kupowala, podpowiedzialam jej Boldera i kupila 4, bo mowi, ze widziala u siebie w parku jakiegos faceta z Bolderem 3 w te bezowe kwiatki i jak wjechal w dziure, to ledwo wozek utrzymal...

Łania ja ma 4 kolowego voilanta ale on jest skretny o 360 stopni :) Ale nie wiem czy to prawda bo babka w sklepie na ciolka mowila ze ze do voilanta tez mozna miec tapicerke w kwiatki.........

Ewunia ja mialam go kupic tez :) Tylko ze poszukaj dobrze bo na allegro sprzedaja ten wozek prostro z fabryki za 992zl chyba.nawet rozmawialam z babka z tej fabryki na temat tego wozka.Prosto od producenta jest pod nazwa V-cross i jest o 400zl tanszy bo to jest juz ich klijent i dla niego te wozki sa produkowane pod nazwa BEXa

reklama
Iwonka - dziekuje, to mnie oswiecilas. Nie zauwazylam wczesniej, ze Volant jest skretny... zastanawia mnie tylko dlaczego jest tanszy od Boldera. Wlasnie w tym sklepie na ciolka planuje kupowac, wiec chyba bardziej mi pasuje kupic Volanta z tabicerka od Boldera.:-)

Do góry