reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Bolder jest ladny ale jak dla mnie za duzy...,za ciezki....bo gdyby mial skretne kola a on ich nie ma i ja nie wiem jakim cudem wczesniej tego nie widzialam??????Ciezko sie prowadzi .A takie ciezary to ja mam w wozku wielofunkcyjnym za kilkaset zlotych wiec nie widze sensu wydawac takiej kasy na to samo tyle ze ladniejsze.....Jedna reka zle sie prowadzi przez to ze nie ma tych skretnych kol no i jak pisalam czuc w rekach w prowadzeniu ta ciezkosc.....Za to macalam i prowadzilam Voilanta ktory chyba Madamagda sobie kupila i tu jest juz duza roznica i duzo lzejszy w prowadzeniu nawet jedna reka swietnie sie to robi bo sa te skretne kola.to samo i X-landerze ktory wyglada super na zywo ale tez jego cena jest wysoka.No i patrzylam tez na Coneco ktory jest lekki i zgrabniutki a polozenie spacerwoki wyglada tak jak na tym zdjeciu wiec nie az tak zle nie ma kata prostego tylko jest lekki dolek... Vanesske wkladalam do niego i bylo ok .
279480193_4

Takze ja nadal jestem bez wozka,Napewno nie chce kolejnego kolosa tylko gora do 11 kilo,Mimo ze mieszkam w domu z ogrodkiem to niestety ta opcja odpada.

Gondola rzeczywiscie ma duzo mniejszy wymiar niz opisana w sklepach internetowych .Nie 90 a 74cm czy 76 juz nie pamietam a mierzylam.Ale to i tak duza wyglada.Wszystkie co wymienilam teraz maja podobne gondolki:)

no to szkoda :-(, mi też wydawało się że ma skrętne koła, ale szuakj dalej Iwonka, bo ten Coneco....................jak do tej spacerówki włożysz w zimie dziecko w śpiworku?
a jakaś tania gondola (np. używana) i potem fajna spacerówka?

ta spacerówka w coneco faktycznie jakaś nie bardzo, płytka taka, niezabudowana na boki, maja ma racje z tym spiworkiem, no i podnóżek materialowy, trzeba by go prac po kazdym spacerze...

tez nie zuważyłam ze bolder nie ma skretnych kół

Iwonka, czyli co dalej? kolejne poszukiwania?

Dziwna sprawa z tym Bolderem, bo wygląda dokładnie tak jak wózeczki ze skrętnymi kołami..... szkoda!

Dzisiaj Majóweczki jadę na ogledziny wózeczków :-):-):-). Jadę sobie pooglądać, podotykać i pojeździc po sklepie :tak:. mam nadzieję, że wrócę już w 100% pewna, czego chcę, bo powiem szczerze, że Iwonka "namieszała" mi w głowei tym BOLDEREM- faktycznie na zdjęciach wyglada super

Iwonko życzę powodzenia w szukaniu bryki dla malucha. Powiem Ci, że ja mam podobny problem jak Ty... ciągle podoba mi się coś innego :baffled::baffled::baffled:

Podnozek jest we wszytkich materialowy,ale to jest dla mlodszych dzieci.....one raczej jeszcze nie chodza ,to samo w bolderze....a dla starszakow to juz ten dolny podnozek sie liczy na buty.A z tymi skretnymi kolami jest tak ze one sie nie kreca o 360sto[pni tylko o 180 co nic a nic nie jest odczuwalne i ......i do niczego ale ten X-Lander fajnie sie prowadzil i tez ma 4 kola i pompowane i skretne ze jednym palcem mozna prowadzic.Spacerowka tez niczego sobie :) No ale on tez jest w cenie....Ja nadal szukam.Ja jedank chce cos lekkiego ale i dobrego! Chyba sie zalamie.A najlepsze jest to ze mam sponsora na dobry wozek ale ktory to?

reklama
Iwonko, skoro masz sponsora na dobry wózek... to może jednak warto pomyśleć o tym xlanderze? ile on kosztuje?

Do góry