iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawę x landera roztrząsałam jakiś czas temu:
jeśli komuś nie przeszkadza, ze spacerówka montowana jest tylko w jednym kierunku (czyli nie popatrzysz na kilkomiesięczne dziecko w trakcie spaceru) to wózek jest jak najbardziej ok.
Natomiast nie bardzo rozumiem tego, ze są rózne wersje gondoli i cena od tego jest zależna. W starych modelach gondola jest mniejsza ( 74) ale od 2004 roku - zdaje sie - ma 76. Pewnie te stare gondole są tańsze- prawo rynku.
Lady ja wiem ze wazy ale jak sa te skretne kola to nie czuc tej wagi......mi nie chodzi o dzwiganie wozka ale o ciezar podczas prowadzenia a jak go prowadzilam w sklepie to bylo leciutko bo ten bolder to jak czolgno ale wlasnie nie przekladana ani raczka ani spacerwoka wiec juz i ten odpada......