reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Iwonka, X-landera masz z fotelikeim MaXi Cosi Citi ( najbezpieczniejsze) za nie całe 1900 zł
Za Boldera chciałaś dać więcej:-p a tu masz jeszcze super fotelik!

No nie tak samo by wyszlo mniej wiecej:tak:A widzialam tez na allegro uzywany taki zestaw i sie zastanawiam...bo jednak moja czy bnie mnoja kasa to jest mi troche szkoda tyle dac za wozek.Wolalabym sobienkupic nowy naroznik do domu za to bo znalazalm super duzy z powierzchnia do spania dla naszej 4 ki:-p:-p:-p:-p:-pbo szeroki na 176cm no ale moj malzonek oczywiscie mowi ze to zbedny mebel bo jest na czym spac:baffled:

Acha i sa rozne opcje gondoli do X-landera jak mowila pani w sklepie,cena zalezna od wielkosci gondoli.

używany to tez dobre wyście, dużo ofert jest z Warszawy więc możesz sobie zobaczyć przed zakupem. A z podejściem że rózne rzeczy są zbędne.......:-D:-D:-D skąd ja to znam..........

Sprawę x landera roztrząsałam jakiś czas temu:
jeśli komuś nie przeszkadza, ze spacerówka montowana jest tylko w jednym kierunku (czyli nie popatrzysz na kilkomiesięczne dziecko w trakcie spaceru) to wózek jest jak najbardziej ok.

Natomiast nie bardzo rozumiem tego, ze są rózne wersje gondoli i cena od tego jest zależna. W starych modelach gondola jest mniejsza ( 74) ale od 2004 roku - zdaje sie - ma 76. Pewnie te stare gondole są tańsze- prawo rynku.

Sprawę x landera roztrząsałam jakiś czas temu:
jeśli komuś nie przeszkadza, ze spacerówka montowana jest tylko w jednym kierunku (czyli nie popatrzysz na kilkomiesięczne dziecko w trakcie spaceru) to wózek jest jak najbardziej ok.

Natomiast nie bardzo rozumiem tego, ze są rózne wersje gondoli i cena od tego jest zależna. W starych modelach gondola jest mniejsza ( 74) ale od 2004 roku - zdaje sie - ma 76. Pewnie te stare gondole są tańsze- prawo rynku.

:tak:

poza tym wózek świetny ...no tylko jeden problem ..ta nie przekładana spacerówka :baffled:
i dlatego kupiłam Hauck jaguara traxx ...

Iwonka ale x- lander swoje waży .... a ty chciałas do 11 kg :baffled::sorry2:

wydaje mi sie ze to są priorytety nie do połączenia: niska waga, duża gondola, dobra amortyzacja i jescze obszerna spacerówka :-( niestety........dlatego wydaje mi się ze i tak kończy się na dwóch wózkach...porządnej gondoli i spapcerówce na pompowanych kołach i parsolce na krótkie wypady czy wakacje....i to chyba najlepsza opcja.

Lady ja wiem ze wazy ale jak sa te skretne kola to nie czuc tej wagi......mi nie chodzi o dzwiganie wozka ale o ciezar podczas prowadzenia a jak go prowadzilam w sklepie to bylo leciutko bo ten bolder to jak czolg :( no ale wlasnie nie przekladana ani raczka ani spacerwoka wiec juz i ten odpada......
Maja a ja wlasnie nie chce miec wozka spacerowego na duzych pompowanych kolach tzn wolalabym nie ..bo taka tez mam(bez skretnych kol) i dla mnie to jest okropienstwo no chyba ze ma skretne kola to wtedy nie czuc tego ciezaru..Mam i wozek spacerowy w ktorym Vanesska jezdzi od 5 miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolona choc kola ma piankowe i srednie.Tyle ze juz tapicerka wyblakala na budzie.....
Wiem jestem wybredna.......................ale bym bym chciala miec porzadna duza gondole ze wzgledu ze to bedzie lato i pote,m wygodna dla mnie i dziecka spacerowke ktora bede bez problemu oprowadzic idac z dwojgiem dzieci na spacer

reklama
Lady ja wiem ze wazy ale jak sa te skretne kola to nie czuc tej wagi......mi nie chodzi o dzwiganie wozka ale o ciezar podczas prowadzenia a jak go prowadzilam w sklepie to bylo leciutko bo ten bolder to jak czolg :( no ale wlasnie nie przekladana ani raczka ani spacerwoka wiec juz i ten odpada......

qrcze to ja juz nie wiem jaki ty wózek chcesz :sorry2::zawstydzona/y: ..bo dawały dziewczyny wczesniej wiele propozycji z kołami pompowanymi i tez miały skretne koła ..i były za cięzkie dla ciebie :dry:
Wiec myslałam ze chcesz lekki ...w pełnym tego słowa znaczeniu :tak:

Bo te nasze ( Szopka i mój ) sa naprawdę ciężkie ..ale fakt nie czuć tej wagi jak sie prowadzi :dry::tak:

a wracając do przekładanej raczki w tych wózkach to faktycznie ..odpadają z tego względu :baffled: ..szkoda że projektanci nie pomyśleli o tym przy tworzeniu wózka :zawstydzona/y:

byłby wtedy idealny :cool2:...jak dla mnie :-p

Do góry