reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

no to czekam jutro na relacje.:-) Nam sie nie uda jeszcze w tym tyg podjechac.. pozatym z wozkiem poczekamy chyba prawie do samego konca ciazy z zakupem.

reklama
no właśni jakoś wiezyć sie nie chce że same kola 8 kg ale tak napisali w opisie bo to by musiały byc koła z ołowiu ale sama go podnosiałam i naprawde sporo ważył.
Do wiadomości mowa o bolder 4 choc ja dzwigałam z 3 kolami.Ale kazda ma swój gust i kupi wózek jaki jeje sie podoba:tak::tak::tak:

Iwonka daj znać jak na żywo wyglada ten wózeczek, bo powiem szczerze, że na fotkach wyglada rewelacyjnie... i te rozmiary :-) mnie zalezy na dużej gondloce i w zasadzie nie ma znaczenia dla mnie waga wózka, bo nie będę go nigdzie wnosiła

Iwonka, już kiedyś pisałyśmy o tym wózeczku...jest fajowy, tylko
gondola:

długość - 70cm
szerokość - 35cm

Iwonka, już kiedyś pisałyśmy o tym wózeczku...jest fajowy, tylko
gondola:

długość - 70cm
szerokość - 35cm
Ze gondola ma tyle to wiem,gorsza jest spacerowka nie rozkladana na plasko....bo dziecko juz od 5 miesiaca mozna w dobrej spacerowce wozic to by sie wszystko zgralo ale tak to odpada

reklama
Do góry