reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

No my juz od dawna jestesmy zdecydowani na Bolder 4, zreszta wklejalam juz link w tym poscie dawno temu.:-)

Znalezlismy sklep w wawie, gdzie bolder 4 jest za 1399 (w tym torba gratis), a bolder 3 za 1299, no i plus do tego trzeba liczyc fotelik jakies 395 zl. Mało to to może i nie jest, ale jak dla mnie jakość wózka jest bardzo dobra.

reklama
:szok:Fajne te implasty wizualnie i funkcjonalne napewno ale napisali że same kola ważą 8,8kg!!!:szok:Stelaż 6 kg a gdzie gondola i spacerówka????:no:
To prawie 20 kg -dziewczyny dacie rade go nosiC po schodach??
No chyba ,że nie musicie:-).Jak dla mnioe to za ciężki ,zresztą sasiadka ma i sama próbowałam go unieść -ledwo ledwo:no:.Ładny to on jest i kolorystyka dla każdego coś sie znajdzie ,no i cena przystepna ale ta waga:no:!!!!U mnie odpada!

ale gondolka ma 70 cm i 20 cm głębokości, czyli tak na 3 miesiące;-)
i spacerówka ma ten okrągły materiałowy podnóżek jak Coneco:sorry2::sorry2::sorry2:

no tak, link mi sie rozjechal.;-) W samym sklepie tym jeszcze nie bylam, ale znajomi byli i ponoc warto podjechac. No i taniej niektore rzeczy.

reklama
No ja tam jutro pojade bo chce zobaczyc na zywo te wozki i inne tez bo widze ze maja,wiec Vanesske wsadze i po sprawdzam :)

Do góry