reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

No to Iwonka gratuluje decyzji! Pamietam jaki to ból, wybieranie wózka. Jak juz będzie w domu, to człowiek odetchnie z ulgą.
Dom z ogrodem (chociaz u nas na pół z teściami :((( , kombi i dwójka dzieci - to tak jak u mnie!

reklama
A wiecie może jak wkleic zdjecie wózka???
To paru poszukam i coś bym pokazała może by mi ktoś pomógł hę?:baffled:no ide wkoncu na ta kolacyjke a najgorzej sie tak na wieczór napchac.......:sorry:

NO TAK WŁAŚNIE MOJE MAŁE CUDO RANO JAK WSTAŁO MIAŁO WŁOSA POD KĄTEM 90 STOPNI HIHI!

Kathy poprostu wklej linka do strony z wozkami i zobaczymy na zywo lub kliknij prawym przyciskiem myszy najezdzajac mysza na dane zdjecie wozka jakie chcesz nam pokazac i KOPIUJ OBRAZEK potem wklejasz go piszac posta .Na tej szarej ramce jest taki zolty obrazek kwadratowy i tam wklej to co skopiowalas.

Maju mi sie podoba ten bolder ale znalzalam wczoraj ten podobny choc mniejsza gondola i wogole ael za to jest w zestawie fotelik co wychodzi o 1000zl mniej........(ten drugi link)

kurcze ,napisz mi jak się wkleja te linki..bo nic wkleić nie umiem
jest też nowość Jedo, stelaż jest taki nowoczesny, a gondola taka jak w Bartatinie, tylko nie weim co ze spacerówką
tego V-crosa nie widziałam na zywo, niestety
ja osobiście jestem zrażona bo różnych nowych patentów w wóżkach typu jakieś udziwnione hamulce itp. strasznie się nacierpiałam z Polakiem Mai i dziękuję bardzo. im prościej tym lepiej wg mnie.
te tulejki, turbinki i zawleczki.........dziękuję bardzo
Co do Imlasta....mnie się podobają te Boldery...ale jak w użytkowaniu, wiem ze są ciężkie i często widzę że koła im się tak rozjeżdżają na boki, tak jakby nie wytrzymywały ciężaru
ale gondolki duże, przestronne, kurde trudny wybór

Widzialam ale to jest na 3 kolach i nie pokazali spacerowki ani konkretnyvh wymiarow ani fotelika nie ma tez to juz bym wolala ten Bolder za 1500:tak:
A ten za 996 zl z fotelikiem tez podobno na 4 kolach moze byc

A jest 1000zl roznicy jak sie doliczy do Boldera dokupienie fotelika to wychodzi tak.......1900zl szok.Tzn sponsora juz mam ale mi i tak troche szkoda tej kasy............

reklama
no to ja wzięłabym na Twoim miejscu tego Boldera :-), fakt trochę drożej, ale spacerówka tez fajnie wygląda, ma podnoszony podnóżek.
weż na przymiarkę swoją córę, właduj ją do spacerówki i zobaczysz czy jest jej w miarę wygodnie. ja tak zrobiłam z Emmaljungą i wcisnęłam ją w spacerówkę:-D:-D:-D jesli jej było w miarę luźno to 1.5 roczniakowi też będzie:tak:
dla mnie zawsze priorytetem sa te nieszczesne podnóżki, wyśpij sie z ciągle podkórczonymi nózkami lub zwisającymi, albo jak w tym Coneco zaplecionymi w warkocz żeby się zmieściły.....koszmarek mały jednak
a moja Majka jednak dużo na spacerach spała...
Majowe będą miały następnej zimy 1,5 roku więc potrzebują więcej miejsca, a zimą pompowane koła jednak lepsze od parasolki, no nie?

Do góry