reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Wiktoria skopiuj ten link od http..... do konca i wklej na gorze
A jesli chodzi o jazde wiekszego dziecka w wozku to moja tez nie chetnie do niego wlazi od kad zaczela sama chodzic to tak juz jest z dziecmi:)

Jesli chodzi o ten wozek to mnie sie on nie podoba, nie jestem zbyt staro modna ale on jak na moj gust jest zbyt wymyslny, zreszta cena jest kosmiczna:-)

Wiktoria, tak to już jest z dziećmi około roku że dostają szału w wózku.... a potem niektórym mija. Maks tak miał - jak zaczął sam chodzić, to za nic nie chciał w wózku i często było tak że pchałam wózek a jego musiałam nieść na rękach... ech ciężko było.
Ale mu się zmieniło i teraz owszem bardzo dużo chodzi ale i sam się pcha do wózka, zresztą wie, że nikt go nie będzie niósł.... Ostatnio jak jest zimno i wieje, to w ogóle sam się pakuje do wózia ;-) Więc może decyzja Twojej sąsiadki o sprzedaży wózka jest nieco pochopna..... ale dla Ciebie dobrze.
Wiesz jeżeli wózek nie jest zniszczony to za cenę 300zł się nie wahaj. Później być może i tak kupisz lekką spacerówkę i po sprawie, albo będziesz korzystała ze spacerówki w wózku, zależy jakie masz potrzeby. 300 zł za wózek głęboki+spacerówka to jest naprawdę malutko!!

co do kosza, mimo że nie jest "głęboki" jestem w stanie tam zapakować masę zakupoów, wystarczy rozsądnie ułożyć. Początkowo miałam dylemat, bo bardziej podobał mi się kosz ale materiałowy, jednak znajome które mają wózki z takim wózkiem po czasie używania niezbyt go sobie chwaliły...
pozdrawiam
gaal

OlaK wiesz ja na tym skorzystam a ona,,, jak wychodzi z malym to kolo bloku na plac zabaw a tak to widze ze wszedzie z tym malym autem jezdzi i watpie w to zeby zdanie zmienila :-) wiesz zima napewno bede korzystac ze spacerowki duzej z glebokiego bo malenstwu bedzie cieplej i wygodniej a na wiosne cos pomysle bo np nie ktore male parasolki sa przeznaczone dla dzieci ktore sa wieksze i stabilniej siedza :-) ciesze sie ze moj M mowi ze jemu ten wozek sie podoba

OlaK fotki pewnie puzniej bo jesli sie na niego zdecydujemy to nie bedziemy go jeszcze w domku trzymac niechce zeby stal u nas w pokoj.. niestety z tym mam klopot i musze cos wymyslic ale jak go w sobote zobacze to poszukam na necie i dam wam linka choc jutro sie wyprowadzam a internet przy dobrych wiatrach bede miala po niedzieli ..:-)

reklama
Do góry