reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
nie kupowałam przez Allegro tylko sklep w Warszawie "ebaby24" mają swoją stronę, ale linka wkleić nie umiem :zawstydzona/y:
na allegro też sprzedają
napisałam maila do nich o to czy mają po niższej cenie cos z kolekcji 2007 no i to mi zaproponowali, jestem bardzo zadowolona, a wózek jest boooooski!!!!!!!!!!!

Fotki naszej Emmaljungi.

Załączniki

• wozio.jpg
    wozio.jpg
    96,9 KB · Wyświetleń: 33
  • wozio1.jpg
    wozio1.jpg
    132,9 KB · Wyświetleń: 35
CasualPlay :-)ja wybrałam S4 jest extra :tak:czerwony ogladałam go już w sklepie Może ktoś z was spotkał sie z tym wózkiem i ma jakieś zdanie na jego temat ...?

nie miałam z nim do czynienia, ale na żywo wyglada super, kolorek czerwony też fajny, pasuje do dziewczynki i do chłopca, no a przy tej nowoczesnej aluminiowej ramie to wygląada jak ferrarii:-)

Tu jest inny model na 4 kolach. A mi sie podoba tez to rozkladane oparcie w foteliku samochodowym:) no i przekladana raczka w stelazu wozka ..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: VINTAGE spacerowy przek�adana r�czka
i ten fajna ma spacerowke i wyglad co mi sie podobaja takie a nie te klasyczne. ..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: CASUALPLAY S6 g��boko-spacerowy

Cos sie nie moge do tych klasycznych przekonac.....bo tylko gondole mi sie w nich podobaja a spacerowki nie......

cennik

hmm, może spacerówka w klasycznym nie zachwyca wyglądem, ale jest wygodna dla dziecka, sprawdzcie Casulaplay, jak długie ma oparcie, bo na zdjeciach na ich stronie kilkumiesięcznemu dziecku wystaje główka, chyba że to tylko tak wygląda :sorry:...
a foteliki te z rozkładanym oparciem mają bardzo słabe noty w testach zderzeniowych..
ale oczywiście wyglądem też się zachwycam:tak: tych wózeczków.

reklama
Do góry