reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
maja28 mam pytanko??
Jestem mamą czerwcową i też chcem taki kupić, czy mogłabyś podać dokładnie nazwę bo wiem że ta firma ma kilka rodzai. Czy w twoim wózku podnosi sie zagłówek w gondoli?

maja - wózek super, ale jak na "Skandynawskie" wózki to i tak mała gondola. W tym roku spędziłam troche czasu w Danii i Szwecji i nieco mnie zaszokowały rozmiary ich wózków. Same głębokie wózki, taaakie wielkie jakieś i pozakrywane maksymalnie (mimo, że to lato było) a w środku dzieci w wieku 1,5 roku. Spacerówek chyba tam nie używaja w ogóle. Zresztą klimat mają niesprzyjający.

Maju, ach jaka ładna Emmaljunga ;-) będziesz na sto procent zadowolona z wózeczka... on się tak leciutko prowadzi, nic mu nie straszne - nawet śnieg, błoto czy piach na plaży. W moim też się podnosi zagłówek w gondoli. Wózek ma świetny hamulec, który trzyma na mur beton i nie trzeba trafiać w żadne ząbki żeby dobrze zablokować.
Ja mam model z 2005 roku, moze znajdę jakieś fotki to wstawię. Ale już Ci zazdroszczę ciemniejszego koloru, ja wzięłam trochę zbyt jasne obicie które często musiałam i będę musiała prać.

reklama
Poradźcie mi jaka mam kupić spacerówkę bo jest ich tyle a ja po prostu nie umie się zdecydować. Chec kupić spacerówek na roczek czyli 26 luty

POMOCY !!!

Do góry