reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

witam mamusie :-) wiecie co znalazłam wózek który wkońcu wspólnie z mężem nam sie podoba ale no właśnie znów ALE... wymiary gondoli sa 78x35 i co mały czy damy rade:baffled::dry:

reklama
Nati dacie rade,niektore dzieci kolo pol roku potrafia juz siedziec z zreszta moja corcia w spacerowce jezdzi od 5 miesiaca a jeszcze nie siedziala samodzielnie dobrze:) A jaki wybraliscie wozio?

Oglądałam dziś spacerówkę Maclaren XLR a w sobotę obejrzę Inglesinę Zippy, do której pasuje fotelik Inglesina huggy (który mi się podoba bo jest w aucie montowany wygodnie na bazie bez plątania się z pasami za każdym razem):

No i choroba nie chcą mi się wstawić linki, chyba jestem jakas opóźniona :-(

Ola, ja mam dla Mai Maclarena XT i jeszczze nim jeździ. jest mały po złożeniu, zwrony, dobrze wykonany i taki w sam raz na szybkie wypady na zakupy. minus- strasznie telepie na naszych chodnikach.
wcześniej miałam dla niej Inglesinę Max jeździła nią od około 7 miesiąca i to był fajny wózek bo miękki tzn. miał dobra amortyzcję i myślę że dla małego dziecka jest dużo lepszy od maclarena. minus-jeśli jesteście wysocy wchodzi się na kółka, ale nie wiem jak jest w Zippy

a fotelik Inglesiny nie miał testów robionych.........wiem że jestem maniaczką fotelikową, ale słyszałam kilka takich historii że włos się jeży........i foteliki zawsze kupuję porządne tzn. z testami

Maju, dzięki za uwagi.... a gdzie się sprawdza czy fotelik ma testy? wiem że jest jakaś strona w sieci na ten temat...
Jest jeszcze jak widzę opcja peg perego pliko 3 + fotelik z bazą

reklama
Do góry