reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Puchatka znalazlam jeszcze taki model Wyniki wyszukiwania - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

W tym jest siedzisko montowane w dwa kierunki.A na allegro wychodzi najtaniej bo przesylka gratis,choc kolory nie maja ,tylko jeden jest i to z niebieskim. Jestem sklonna do niebiskiego bo z parasolka sloneczna niebieska bedzie fajnie wygladac.No i Vanessce tez sie podoba najbardziej niebieski ;-) No ale jeszcze nie zamowilam.W wawie nigdzie nie ma tych wozkow,mowia ze moze w przyszlym tyg...

no ja się zastanawiam nad niebieskim a co do przyszłego tygodnia no to nie wiem jak to będzie bo ja już obdzwoniłam full sklepów internetowych i wszędzie mówią ze nigdzie nie ma tych wózków na stronie coneco tez ich nie ma wogóle więc nie wiem o co chodzi:eek:
nie ma chyba co za bardzo kombinować żeby nie przekombinować
więc chyba decyzja podjęta tym bardziej ze na wszystkich trzech aukcjach na allegro dostępny jest tylko jeden kolor

Ostatnia edycja:
Ale widzialas ten model Astral? nie wiem czy ma takie same wymiary siedziska czy inne niz Solar bo tez fajnie wyglada ,a podoba mi sie to ze mozna siedzisko zmieniac.
Mi powiedzieli ze juz nie beda do Pl sprowadzac tego solara....

Jedno co mi sie nie popdba w tym wozku ASTRAL to ten lacznik ktory blokuje wygodny dostep do kosza na zakupy,w Solarze nie ma tego.

Załączniki

• 111111111111111111.JPG
    111111111111111111.JPG
    19,9 KB · Wyświetleń: 31
  • 22222222222222.JPG
    22222222222222.JPG
    18,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dziubek- bardzo ładny kolorek. Masz racje 400 zł to nie tak dużo, deltim robi porządne wózki. Ja muszę zawsze doliczać koszty przesyłki bo u nas nic ciekawego nie ma.

kwiateczek- little way wcale nie przypomina multiwaya. ct 04 jest podobny do multiwaya bo to jego poprzednik.

15338.jpg
little way
CHICCO_MULTIWAY_96_LOLLIPOP_d.jpg
multiway
ct04_ECLIPSE.jpg
ct 04

Do góry