kwiateczek
majowa mama `08
Nie widzialam nigdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady.. ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granatIwonka,zanlazlam zielonyale nie podoba mi sie
Kurcze fajny jest niebieski,pomaranczowyjak myslicie dziewczyny
CHICCO SPACERÓWKA MULTIWAY FULL WYPAS KURIER (591306398) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Mam granatowego multiway'a. Chciałam czerwony, ale akurat nie mieli a ja musiałam mieć wózek na już!! i powiem Wam, że bardzo dobrze się stało, bo Szymon ciągle coś je w wózeczku. Maritę mam beżową i ciągle jest umazanaZ doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady.. ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granat