reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Kwiateczek- ct 04 już chyba nie produkują, na jego miejsce jest muliway. Można jeszcze kupić ale nie ma nowej kolekcji.
Mogę się mylić, ale chyba ct 04 nie m przedłużanego daszku, przy czym przedłużany daszek w muliway to jest to foliowe na przodzie ( piszę, bo niektóre wózki mają usuwaną na dziecko budę ), chyba sprawdza sie przy deszczyku małym ale przy super wietrze to nie wiem. Z drugiej strony jak osuniesz na dziecko cala budę to może protestować bo nic nie zobaczy (mój mikutek jest przyzwyczajony bo mieliśmy tak przy pierwszym wózku i traktuje to jako zabawe). Od słońca myślę , ze fajnie osłoni.
ch_ct04eclipse_self.jpg

ct 04 (jest bez daszku)

Widziałam jakis turkusowy multiway, moze to ten niebieski? tylko zdjecia tak wyszły. W każdym bądź razie wyglądał super.
ct04 widziałam właśnie w tej zółci i był to taki mało jaskrawy kolor, taki rozbielony cytrynowy.

Nie wiem czy do pomarańczowego lecą muszki do żółtego i jasnego zielonego ( lemonka) to na pewno).Jeśli tak, to szkoda bo pomarańczowy b. ładny :tak:

Iwonka- zamówiłaś ten co wcześniej wklejałas ( nie solar)? On ma taką krótką budkę czy to się wydłuża?

Dziubek- czekam na wrażenia z jazd nowym wózkiem.

Z doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady.. :sorry: ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granat:tak:
Mam granatowego multiway'a. Chciałam czerwony, ale akurat nie mieli a ja musiałam mieć wózek na już!! i powiem Wam, że bardzo dobrze się stało, bo Szymon ciągle coś je w wózeczku. Maritę mam beżową i ciągle jest umazana :sorry:
Przez chwilkę miałam Enjoy'a z Chicco właśnie zielonego i tu zgodzę się z Iwonką, latem wszystko do niego leciało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

właśnie weszłam na allegro i jestem w szoku
W zeszłym roku multiway mozna było kupić za max 350zł a teraz?? :szok::szok::szok::szok:
a my mamy taki:
Wózek CHICCO Multiway- Manhattan (599759988) - Aukcje internetowe Allegro

widziałam w sklepie lkolorek reinbow: granatowy z kolorowymi paseczkami i jest świetny. Dzisiaj kupiłabym właśnie ten. Granatowy, bo bardzo funkcjonalny a te kolorowe paseczki by go rozjaśniły, ale co zrobić. Jak kupowałam to był tylko ten manhatan i lolipop-z różową obwódką (też śliczny)

Ostatnia edycja:
reklama
Zamowilam Solara niebieskiego :-p moj R taki chce,Vanesska tez;-) wiec go wzielam.Do tego do kupie sobie niebieska parasolke i moze niebieska torbe :-p:-) Teraz mam zielony wozek,oprocz tego taka spacerowke czerwono czarna wiec teraz kolej na niebieski kolor :happy:

W tym Coneco Astral budka az tak zachodzi. :tak:

600993039_1

Do góry