reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Kwiateczek- ct 04 już chyba nie produkują, na jego miejsce jest muliway. Można jeszcze kupić ale nie ma nowej kolekcji.
Mogę się mylić, ale chyba ct 04 nie m przedłużanego daszku, przy czym przedłużany daszek w muliway to jest to foliowe na przodzie ( piszę, bo niektóre wózki mają usuwaną na dziecko budę ), chyba sprawdza sie przy deszczyku małym ale przy super wietrze to nie wiem. Z drugiej strony jak osuniesz na dziecko cala budę to może protestować bo nic nie zobaczy (mój mikutek jest przyzwyczajony bo mieliśmy tak przy pierwszym wózku i traktuje to jako zabawe). Od słońca myślę , ze fajnie osłoni.
ch_ct04eclipse_self.jpg

ct 04 (jest bez daszku)

Widziałam jakis turkusowy multiway, moze to ten niebieski? tylko zdjecia tak wyszły. W każdym bądź razie wyglądał super.
ct04 widziałam właśnie w tej zółci i był to taki mało jaskrawy kolor, taki rozbielony cytrynowy.

Nie wiem czy do pomarańczowego lecą muszki do żółtego i jasnego zielonego ( lemonka) to na pewno).Jeśli tak, to szkoda bo pomarańczowy b. ładny :tak:

Iwonka- zamówiłaś ten co wcześniej wklejałas ( nie solar)? On ma taką krótką budkę czy to się wydłuża?

Dziubek- czekam na wrażenia z jazd nowym wózkiem.

Z doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady.. :sorry: ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granat:tak:
Mam granatowego multiway'a. Chciałam czerwony, ale akurat nie mieli a ja musiałam mieć wózek na już!! i powiem Wam, że bardzo dobrze się stało, bo Szymon ciągle coś je w wózeczku. Maritę mam beżową i ciągle jest umazana :sorry:
Przez chwilkę miałam Enjoy'a z Chicco właśnie zielonego i tu zgodzę się z Iwonką, latem wszystko do niego leciało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

właśnie weszłam na allegro i jestem w szoku
W zeszłym roku multiway mozna było kupić za max 350zł a teraz?? :szok::szok::szok::szok:
a my mamy taki:
Wózek CHICCO Multiway- Manhattan (599759988) - Aukcje internetowe Allegro

widziałam w sklepie lkolorek reinbow: granatowy z kolorowymi paseczkami i jest świetny. Dzisiaj kupiłabym właśnie ten. Granatowy, bo bardzo funkcjonalny a te kolorowe paseczki by go rozjaśniły, ale co zrobić. Jak kupowałam to był tylko ten manhatan i lolipop-z różową obwódką (też śliczny)

Ostatnia edycja:
reklama
Zamowilam Solara niebieskiego :-p moj R taki chce,Vanesska tez;-) wiec go wzielam.Do tego do kupie sobie niebieska parasolke i moze niebieska torbe :-p:-) Teraz mam zielony wozek,oprocz tego taka spacerowke czerwono czarna wiec teraz kolej na niebieski kolor :happy:

W tym Coneco Astral budka az tak zachodzi. :tak:

600993039_1

Do góry