reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
uu no to niezle ;-) moze malymi kroczkami sie uda lubi pilota od tv ? daj mu i posadz go nim sie zorientuje ja tak robie jak darek sie wscieka przy wyjsciu daje mu telefon on zainteresowany zapinam go a jak juz jedziemy to ok :tak:

Kamilka - włąsnietak jak Wiktoria mówi najpierw niech się w domu oswoi z wózkiem. Mały czuje sentyment do starego wozia:tak::-)

Dziewczyny a co sądzicie o tym wózku. Nie mam jak zerknąć czy o nim juz pisałyście. Nie przypominam sobie przynajmnije.
Delti - Collection 2008

Dziewczyny a co sądzicie o tym wózku. Nie mam jak zerknąć czy o nim juz pisałyście. Nie przypominam sobie przynajmnije.
Delti - Collection 2008

Czytam o nim dobre opinie ale:
- jest stosunkowo ciężki (8 kg)
- trudno dostępny
- średnio kosztuje 420 czyli przynajmniej 450 z przesyłką - to sporo tak mi się wydaje ( jak na parasolkę)

No ja będę go miała za 400 zł ze sklepu. Już sama nie wiem. Podoba mi się ale czy wart tej kasy???
W sumie to spacerówki np babydesign też niektóre maja takie ceny, nawet droższe są. No musze to jeszcze przemysleć.:tak:

Dziubek z wygladu ladny,ma fajne kolory ,takie inne niz wszystkie parasolki.Musze przyznac ze nie widzialam tego wozka u nikogo.Nie wiem jakie ma wymiary itd ale prezentuje sie naprawde ładnie.

no i kupiłam go:tak: mam nadzieję że nie będę załować. kupiłam ten z cimnym różowym. Nie było innych kolorów a jakbym chciała z innym to musiałaby babka sprowadzić a wtedy byłby z wyższą ceną. Ale mi się bardzo podoba:tak:

Ja tez kupuje wreszcie wozek, zamaiwam solara ale nie wiem ktory kolor nadal,bo oprocz zielonego podoba mi sie jeszcze ten niebeski... kurcze szukam ogloszen w wawie zeby pojechac na zywo zobaczyc,moze wtedy szybciej zdecyduje:-p:-p

reklama
Iwonka ja wczoraj ogladalm chicco litttle way i jakos nie bardzo mi sie podoba:no:a multi ktory jest podobny wlasnie chcialam:baffled:tez jakbym na zywo zobaczyla to napewno bym zdecydowala a tu wszytsko z katalogow jest:baffled:bo w sklepie dosc ze nie ma wyboru to ceny z kosmosu:szok::szok:

Do góry