reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Sprzedawca przysłał mi wymiary Portofino po złożeniu 49/90/90 dwie 90 nie wiem jakim cudem alenie wejda jutro jeszcze sprawdze regulacja oparcia jest widzialam rozlożony w używanych oczywiscie nie do konca na płasko ale standardowo
camwymiary.JPG

Znalazłam coś idealnie pasujacego oprócz nieregulowanego podnózka Bez okrycia cena w miare z okryciem gorzej ale zastanawiam sie czy nie warto zainwestowac
CHICCO SPACERÓWKA SIMPLICITY KURIER POLSKA GWA (591273109) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 2009 WOZEK SPACEROWY SIMPLICITY NAJTANIEJ! (592626421) - Aukcje internetowe Allegro
Tu lepsze kolory tylko drożej
CHICCO 2009 WOZEK SPACEROWY SIMPLICITY COMPLETE (595249661) - Aukcje internetowe Allegro

Jutro mamy w planach sklep dzieciecy to moze zobacze ten albo inne to mam nadzieje ze sie zdecyduje

reklama
Graco ze stelaż sie łamie:szok: bardzo kruchy materiał sie drze i go trzepie -to zapamietałam ale mysle ze trzeba to brac przez palce bo wiadomo ze by sie zadnego nie kupilo

No ładnie...
Nie wydaje mi się że stelaż w moim jest tali lichy - trzyma się narazie super i nie mam zastrzeżeń.
Co do trzepania - sądziłam ze wogóle jak przesiądziemy sie z pompowanych kółek na piankowe to dziecko dostanie zawału a ja "trzepawki" w dłoniach, ale jestem mile zaskoczona. Oczywiscie do pompowanych kół jest tu za daleko, ale wcale nie przeszkadza mi prowadzenie tego wózka, a i Nikolka wydaje się być zadowolona i nieporuszona twardymi kołami :blink:

Natomiast temat tapicerki chyba trafnie poruszony. Dopatrzyłam się minimalnych dziurek w miejscu gdzie są napięte zaczepy do oparcia w pozycji półleżącej. Narazie ich zupełnie nie widać, ale istnieje możliwość ze materiał z czasem zacznie się tam rwać :dry:

Znalazłam coś idealnie pasujacego oprócz nieregulowanego podnózka
Tu lepsze kolory tylko drożej
CHICCO 2009 WOZEK SPACEROWY SIMPLICITY COMPLETE (595249661) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda bardzo interesujaco. Tylko ja jakoś tego Chicco nie trawie na żywo :baffled:
Nie wiem które modele wpadły mi w ręce, ale ogólnie miałam wrażenie że manewruję plastikową zabawką :nerd:
Może ten model jest lepszy. Na pewno trzeba sprawdzić w sklepie na żywo :tak:

i fajny ten kolor Wimbledon :tak:, co prawda chyba bardziej dla chłopca... ale ładny.

Sprzedawca przysłał mi wymiary Portofino po złożeniu 49/90/90 dwie 90 nie wiem jakim cudem alenie wejda jutro jeszcze sprawdze regulacja oparcia jest widzialam rozlożony w używanych oczywiscie nie do konca na płasko ale standardowo
matko :szok: nie spodziewałam się, że on jest taki duży po złożeniu.... może to jakiś błąd:confused::confused:...

A ja jednak nie kupuję nowej spacerówki:dry: Dominika kategorycznie odmawia jeżdżenia w wózku. U mojej mamy jest grapi, a solar miał być u mnie. Skoro pannica nie chce być wożona, to zainwestujemy w butki i będzie dreptać, a jak się zmęczy to wyląduje w implaście:tak:;-)

Keyko, znam ten etap z odmową jazdy w wózku - Maks tak miał, ale potem mu przeszło, tzn. gdy juz nauczył się chodzić to zawsze wolał swoje nóżki od wózka, ale po jakimś czasie przynajmniej przestał urządzać histerie po wsadzeniu go do wózka.

A jednak kupiliśmy tego chicco simplicity w sklepie 35zł mniej niz na allegro z wszystkimi akcesoriami Tylko ten kremowo granatowy kolor moze nie najlepszy z wszystkich ale koniecznie chcialam miec go juz w sobote i był tanszy Babcia juz zrobila rundke po wsi oczywiscie nie ma porównania do pompowanych kół ale poza tym wszystko ok ma duzo dluższe siedzisko niz Graco i sztywniejsze Ja mialam go wypróbowac dzis w lesie ale sie rozpadalo
w innym sklepie chcieli nam wcisnąc
MAGIC 4 Baby Design espiro -aluminium TYLKO 6 kg (592741307) - Aukcje internetowe Allegro
Niby sie nim fajnie jeżdziło ale czytałam ze z tymi kólkami cos sie dzieje babka stwierdzila ze trzeba jeżdzic po równym P. ocenił ze gorzej zrobiony i pojechalismy jednak po tego chicco Zmieścil sie na styk ze złożona raczką
Jak myślicie ten chicco lepszy niz ten Magic?

Kwiateczek chicco lite way tez ogladałam i jak dla mnie super wydaje sie lepszy niz ten mój fajnie kółka chodza z przodu tylko ze ma mniejsze siedzisko i nie ma palaka kolory tez ma fajne i on jest ze spiworkiem czy takim grubszym okryciem

reklama
Sylwia pisze ze ze spiworkiem ale jaki gruby to nie wiem:sorry:ma tez folie:tak:wlasnie jak sie nie widzi to tak jest:no:ja nie mam wyobrazni takiej zeby stworzyc wizje wielkosci:baffled:
Te wozki magic itp to moja kolezanka ma taki sam tylko chicco i jakos dziwnie wyglada mi w nim dziecko:baffled:niby taki duzy ale mi cos nie pasuje:no:wole chyba tradycyjne:tak:cos jak chocco ktory pokazalam:tak:czyli zostaniemy przy multiway chyba:tak:;-)

Do góry