iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Intalial juz nie raz na ten temat pisalismy.Gondola mala bo 76 cm wiec do okolo 4 miesiecy gora dla dziecka wiec lipa,po drugie spacerowka jest jakby z gondoli,bo tu nie ma opuszczania oparcia tylko cale te cos sie przekreca i masz jakby wtedy pozycje do spania i dziecko jak w kolysce.Ja nie polecam.Nie ma co juz wiecej wad wymieniac bo te wystarcza
Zreszta tez podnozek na buty jest nie praktyczny juz nie chodzi o to ze sie nie podnosi tylko o brudzenie butami..........A w tego typu wozkach jest ten problem czesto zauwazylam.
Wiem wybor wozka nie jest latwy.Ale z doswiadczenia wiem ze w wozek trzeba zainwestowac a nie zaraz zmieniak i kupowac nowy bo pierwszy sie nie sprawdzi.Ja nadal twierdze ze najlepiej kupic sama gondole a pozniej pozadna spacerowke na 2,5 roku uzytkowania.
Wiem wybor wozka nie jest latwy.Ale z doswiadczenia wiem ze w wozek trzeba zainwestowac a nie zaraz zmieniak i kupowac nowy bo pierwszy sie nie sprawdzi.Ja nadal twierdze ze najlepiej kupic sama gondole a pozniej pozadna spacerowke na 2,5 roku uzytkowania.