reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
U nas z wozkiem taka historia ze sasiadka z gory sprzedaje nam swoj za 300zl, jest to z tych wielofunkcyjnych Kadex piko, wozek jest nowy bo jej maly niechcial jezdzic uzywala go chyba przez 4 mc, jak patrzalam na koka to jeszcze te wloski mial. Wiec doszlismy do wniosku ze wezniemy go a po zimie na wiosne kupimy jakas fajna spaceroweczke ze sklepu :-) wiem ze te wozki sa dosc ciezkie i niemaja srenych kolek ale mysle ze ten krotki czas dam rade, a jesli nie to u nas tych zim takich snieznych niema wiec mozna spacerowke dobry spiwor i bedzie ok

Witam. Jakiś czas temu spodobał mi się ten wózeczek
WÓZEK SCOUT OWAL II EXTRA KOLORY Mercedes 4YOU !! (285704922) - Aukcje internetowe Allegro

kolor czerwony.
Chciałabym wózek z pompowanymi kółkami.Mamy u nas chodniki I klasa ale na spacery raczej na obchód miasta nie będę chodziła.
Coś za coś - kobylasty waży 16 kg, pewnie manewry siłowe trzeba przeprowadzać żeby skręcić. Żebym go chociaż zobaczyła gdzieś - ale nie widziałam naocznie i może być lipa. No i jak mi gdzieś piszą, ze coś jak mercedes to raczej jak furmanka bywa.
- odległość od podłoża do dziecka 40 cm- moim zdaniem niewiele coś ( pewnie kosz na zakupy teoretycznie tylko dostępny)

wiesz w tym momencie jak patrzalam na ten wozek, pomyslalam ze fakt ze dziecko jest nisko no a do dziecka trzeba sie schylac, moze byc niewygodny, a po drugie jak zima bedzie snieg to bedzie robic jako plog bo jak wjedziesz\ w zaspy pewnie bedzie ciezko :-)

no lipa, masz rację. koszyk kończy sie w połowie kółka.
papierki mogę zamiatać na chodniku.

no lipa, masz rację. koszyk kończy sie w połowie kółka.
papierki mogę zamiatać na chodniku.

a zobacz na ten :

Wózek Amber Ramatti głęboko-spacerowy (288642797) - Aukcje internetowe Allegro

ja jetem juz na niego zdecydowana :dry: chyba :-p:dry:

ma fajny system gondolka zmienia sie w spacerowy ... nie ejst na maxa zbudowany co ważne dla mnie bo dziecko w lecie nie bedzie sie pocić w wózku " ocieplanym "

a na zime świetny system spacerówkowy z pokrowcem szczelnie zamykanym

znalazłam ten wózek dzieki gazecie " dziecko , zakupy i my " gdzie jest bardzo polecany :cool2::-p

No a u nas chodniki maja wiele do zyczenia:-)

L4dY-blrd a nie boisz sie malych kolek ?? na przyklad do parku lub lasu, no i znowu paskudne chodniki :wściekła/y:

No a u nas chodniki maja wiele do zyczenia:-)

L4dY-blrd a nie boisz sie malych kolek ?? na przyklad do parku lub lasu, no i znowu paskudne chodniki :wściekła/y:

hmm.... ja mam duzy ogród w koło domu ..wiec jakoś nie planuje wycieczek lesnych i łąkowych :dry: ( las mam kilometr od domu w sumie)
co do chodników to w koło mam proste :-p

a na wieksze wypady ładuje maluchy do auta i zamiast wózka biore chustę albo nosidełko :tak:

U nas chodniki są naprawdę niezłe.Z tym, ze ja nie znoszę chodzenia na zakupy, spacerów po mieście, posiadówek przy fontannie czy na rynku. Pewnie mi sie odmieni jak posiedzę w domu trochę dłużej...:-D
Ja nim będę jeździć raczej po mniej wyrobionych drogach z drugiej strony w zimie przecież nie będę po polach hasać.
Tak czy inaczej wolałabym koła pompowane, bo sie boję, że mi na kamieniu trzachną plastiki.Wózki ze skrętnymi kołami raczej są wyposażone w plastiki niestety.
L4dY-bIrd w tej aukcji napisali Malo uzywany,gdyz zostal szybko zastapiony nowym. No to sie zastanawiam czemuż to zastąpiony nowym?:dry:Pewnie wyznaję spiskową teorię dziejów.:-p

reklama
szopek ...ale to może znaczyc też że np. dostali wózek od ciotek , wujków , dziadków itp . z wyzszej półki bo ten wózek jest ogólnie tani .

Ja tez tak kiedys sprzedałam pierwszego Nestora tylko dlatego że moja mama fundneła Jankowi jeepa . Tylko to był powód sprzedaży .Poza tym byłam z nestora zadowolona .

Ale mysle tez że jeśli polecają jakiś wózek w gazecie dziecinno- rodzinnej to cos musi w tym być

Do góry