reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
:-)Moze byl w gazecie bo zaplacili za reklame
szopek faktycznie niczego sobie ten wozeczek
prawda jest ich tyle i w tak roznych cenach jeden ma to drugi nie i zawsze jakies ale ja juz mam wozek wiec problemu niemam ale pewnie go zmienie na spacerowke

szopek ...ale to może znaczyc też że np. dostali wózek od ciotek , wujków , dziadków itp . z wyzszej półki bo ten wózek jest ogólnie tani .

Ja tez tak kiedys sprzedałam pierwszego Nestora tylko dlatego że moja mama fundneła Jankowi jeepa . Tylko to był powód sprzedaży .Poza tym byłam z nestora zadowolona .

Ale mysle tez że jeśli polecają jakiś wózek w gazecie dziecinno- rodzinnej to cos musi w tym być

Miałaś Haucka jeepa? I co sprzedałaś? Bo niezły po mojemu.Mi sie kiedyś podobał Hauck Marlin ale nie ma regulowanego ponóżka.
KOSMICZNA TERENOWA SPACERÓWA FIRMA HAUCK MARLIN 4 (285589062) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

miałam jeepa 3 kołowego firmy Hauck ....babcia sie wybuliła za niego troche bo to z dodatkami i pierdołami ...i po odpakowaniu wózka powiedziałam nigdy wiecej !!!

wózek zajebisty wizualnie ...nigdy nie spotkałam tak superanckich amortyzatorów ...rewelka !
kosz ogromny ...dziecko ma wygode ...ale wózek skrecał w prawo i nic sie nie dało zrobic : przyczyna: fabryczna i dupa blada .

od tej pory unikam wszytkiego co Hauck .

potem był kolejny wózek i kolejny i jeszcze jeden i zakończylismy na Chicco .

Wiecie co najlepiej jakis tanszy z gondola lub gleboki a potem spacerowka lepsza i klopot z glowy bo widze ze ciezko dopasowac wozek gleboki ze spacerowym :-)a spacerowego sie dluzej uzywa :-)

Wiecie co najlepiej jakis tanszy z gondola lub gleboki a potem spacerowka lepsza i klopot z glowy bo widze ze ciezko dopasowac wozek gleboki ze spacerowym :-)a spacerowego sie dluzej uzywa :-)
Popieram w 100%

Pamioetajcie ze gondolka jest tylko na kilka miesiecy a spacerowka jest wazna bo do 3 lat :tak:

A nie można było tego Haucka do reklamacji?Bo ja sie właśnie na Haucka Jaguara prawie zdecydowałam ( tym razem- ciekawe na jak długo) i zmartwiłaś mnie.
WIELOFUNKCYJNY HAUCK JAGUAR + TITAN LIME + FOLIA (286056601) - Aukcje internetowe Allegro

Za nic bym go nie wziela........wystarczy spojrzec na ta niby gondole,przeciez my rodzimy prawie ze latem! A najcieplejsze dni nasze dzieci spedza w gondolkach wlasnie wiec............

reklama
Do góry