reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Dziwne jak maja taki popyt na solary to dlaczego nie produkuja :confused:

Co do mnie to mamy Wolksvagen Polo tylko ta mniejsza wersja nie wiem jak sie to nazywa i mierzylam ten bagaznik wszesz skos i wydaje siwe ze nie wejdzie cos długiego ale zamierzam to sprawdzic w sklepie jak mi cos wpadnie no bo zakladajac ze moze w przyszłosci doczeka do drugiego to raczej niemozliwe zeby jezdziła w środku bo sie nie zmiescimy
Jeśli chodzi o Graco to sie zastanawiałam bo wpadl mi kolor woko ten brazowo zielony
*Mirage plus* GRACO 7,5 KG +FOLIA+W.24h - Mulan_pl (578560551) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze kazda opinie jaka przeczytalam o nim byla zła wiec odrzucilam ale mówisz Kangurka ze nie najgorszy ?

Kinia ten Portofino wydaje sie naprawde fajny i mam pytanie widzialas go bo nie moge nic o nim znalezc zadnej opini ani wymiarów regulacja czy rozklada sie na płasko i czy ma regulowany podnózek bo podobno to wazne zwlaszcza to oparcie no i jak taki nieznany to w razie czego gdzie jakies czesciZnalazlam jeszcze fajna parasolke 90iles po zlzeniu to sprawdze w sklepie bo to baby desing to powinni miec a tak ogólnie to podoba mi sie ten co ma szopek Zooper hula tylko teraz juz nie moge pisac bo P. z projektami wchodzi

Sylwia nie oglądałam Portofino na żywo. Zdecydowaliśmy się na inny więc już go nie szukałam. Z małych wózków to myślałam nad Peg Perego Centro lub Aria OH :-)
znalazłam stronę producenta CAM SPA
o bardziej szczegółowe dane musisz zapytać się u importera lub na allegro.
myślę, że w którymś ze sklepów internetowych podadzą Ci tel. do importera :-)

Sylwia ja mam Twista czyli mniejszy niż Hula. Mój to typowa parasolka. Widziałam Hula na ulicy i fajnie wyglądał, tylko kółka ma małe jak na taki już większy wózek.
Nie wiem czy jasno się wyraziłam.
hula
376273676_627a1362a9.jpg

http://www.flickr.com/search/?q=zooper twist&w=all&s=int&referer_searched=1twist

zooper bolero się składa , tak jak chcesz, ale cenę ma z kosmosu moim zdaniem

Szukając ich znalazłam świetną " promocje" w babyfancie.:-p;-)

Dziwne z tym Solarem.
Dziwne , że coneco nie ma strony www ( a wydawało mi sie, ze kiedyś była).

No właśnie Puchatko miałam wrażenie, ze na niej kiedyś byłam teraz jak wpisywałam w Google to mi nie wyskakiwało.

Dla mnie to jest jakieś podejrzane, z tym Solarem. Weszłam w zakończone aukcje Coneco Solar, sprzedawcy nie sprzedali wszystkich a nie wystwiają ponownie :dry:.
Coneco to to samo co Baby Point i Pierre Cardin ( a przynajmniej V3 i foteliki sprzedawali pod tymi nazwami) wiec moze gdzieś Solara takiego sprzedają?
UFO je porwało?

Jeśli chodzi o Graco to sie zastanawiałam bo wpadl mi kolor woko ten brazowo zielony
*Mirage plus* GRACO 7,5 KG +FOLIA+W.24h - Mulan_pl (578560551) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze kazda opinie jaka przeczytalam o nim byla zła wiec odrzucilam ale mówisz Kangurka ze nie najgorszy ?

Sylwia, ten kolor z zielonym jest śliczny! Niestety mnie nie pasował do Nikolki jakoś i tylko dlatego zdecydowałam sie jednak na niebieski.

A co takiego mówią inni o tych wózkach??

Ja uważam że wad ma sporo niestety, ale mimo to odpowiada mi pod innymi względami i doprawdy go lubię :-)
Podstawowe wady to:
- Nieregulowany podnóżek (to by się przydało)
- Regulowanie oparcia dosyc kłopotliwe (ale można się jakoś przyzwyczaić, jednak dwie ręce potrzebne)
- W pozycji leżacej oparcie krótkie (teraz Nikolka już miesci się na styk), w pozycji siedzącej i półsiedzącej (której praktycznie najwiecej uzywamy) - nie ma problemu.
- kosz dosyc płytki (zmiesci się sporo, ale może wypadać przy duzym nachyleniu wózka do tyłu np przy podjazdach stromych).

reklama
Graco ze stelaż sie łamie:szok: bardzo kruchy materiał sie drze i go trzepie -to zapamietałam ale mysle ze trzeba to brac przez palce bo wiadomo ze by sie zadnego nie kupilo No i chyba ci co sie wysilaja na opinie to musza sie pozalic no cóz moze akurat im sie trafiły felerne jednostki Ogladne sobie go jescze raz w sklepie bo go widziałam mi sie zawsze wydawalo ze Graco to dobra firma wiec bylam zaskoczona

Do góry