reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Kangurka coś dla ciebie Jane Nomad NOWY !!!! GWARANCJA !!!!!!! (562874992) - Aukcje internetowe Allegro :-)
EDIT (żeby nie mnożyć postów)
pierwsza jazda wózkiem na nami. Jest bardzo lekki. Sam wózek wnosi się i znosi bez problemu. Z dzieckiem w środku trochę gorzej. Jestem w stanie go podnieść, ale jest na tak szeroki, że niesienie go na biodrze nie wchodzi w grę. musiałam iść bokiem po schodach.
Zalety: lekki, zwrotny, sporo w nim miejsca.
Wady: ma gorsze amortyzatory niż mój stary wózek. bardziej nim rzuca, no ale jest to przecież spacerówka.

Ostatnia edycja:
ESPIRO ACTIVE WÓZEK SPACEROWY+GRATIS PRZESYŁKA! (565924782) - Aukcje internetowe Allegro
misja skonczona mam juz taki stoi w przedpokoju kolor pierwszy turkusowy :-pjakos fajny mi sie w sklepie wydal i juz go przetestowalismy fajnie sie prowadzi zwrotny itd ale ciezko sie przyzwyczaic malo miejsca na nogi i ogolnie jakis za lekki hehe ale po takiej gabarynie wielkiej to nie dziwo

Bardzo ładny . Wklej foto z modelem jak możesz ( tu lub gdzieś indziej) . Ciekawi mnie gdzie wypada barierka dziecku. Pytanie brzmi dziwnie ale moja jest wysoko tak, ze Miku niezapięty ( wiadomo, ze i tak będzie zapięty ale tak teoretycznie gdyby potrafił i miał siłę się wypiąć) to by dołem się wysunął. U Kamilki jest dużo niżej.

Mi się wydaje (na razie wciąż po domu) , ze zabawkowym wózkiem jeżdżę. Nie to, że taki lichy i tandetny, tylko taki delikatny, mały( stosunkowo).

szopek no dziwnie sie jezdzi a barierka to wczoraj mi darek dolem wylazl odpielam go a on fik jak struna ale jest taki patent ze jak ja do gory nogami wepniesz to jest nizej ... wkurzajace jest to ze z auta do auta niewiemy co robic z ta barierka jakos nie ma swojego miejsca puzniej zrobie foto to wkleje ;-)

zrobilam sesje akurat maly spał.. podnozek sie regoluje pozycja "lezaca"(o ile jaka taka mozna nazwac w parasolce) oslonka fajnie chroni jest tez folia odrazu do wozka kurde zdjecia nie zrobilam...
szopek specjalnie dla Ciebie barierka w dwoch wersjach az nawet sobie opuszka przycielam i mi sie kuku zrobila tylko blagam nie pisz ze o kurde u mnie tez tak jest hehe ;-);-)tylko wtedy u Kamilki bedzie napis do gory nogami :sorry2:
S7302042.jpg
S7302043.jpg
S7302044.jpg
S7302045.jpg
S7302046.jpg

Mam barierkę na wysokości jak na tym zdjęciu turkusowym do dołu.

Skrzywdziłaś się? Pełne poświecenie dla sprawy. Jak to się drzewiej mawiało" Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi".

szopek a nie da rady odwrotnie przypiac ?
Co robicie z barierka jak skladacie wozek ? nie mam gdzie jej "wepchnac" M jest na to zly bo w saturnie nie trzeba sciagac ... staly obok siebie ten ladniejszy sie wydal :zawstydzona/y: tym bardziej ze tamten byl blady roz z czarnym :baffled:
no taki krwiak maly sie zrobil dobrze ze przycielam to sie gula nie zrobila.. hehe dobra oszczedze szczegolow :)
eeee to ja tak dobroczynnie bez wynagradzania lepiej !!

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktoria - w jakości nie w ilości, ta nagroda.
Barierka składa mi się na pół, razem z wózkiem, zapomniałam dopisać a miałam i głównie po to pisałam wcześniejszego posta , spróbuj.

Do góry