reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kinna, to wychodzi mi na to, że będziesz bardzo dużo wózków kupowała... a nie wolisz jakiegoś takiego rozwiązania, które mogłabyś używać teraz i w przyszłości? Chyba, że zamierzasz te wózki sprzedawać w miarę szybko.

reklama
Ola gdybym była w 100% pewna, że będę miała kolejne dziecko, to kupiłabym taki w który można wpiąć gondolę.. ale nie wiem jak to będzie.
jeśli w końcu się przeprowadzimy i będę miała kolejne dziecko to być może zainwestuję: sprzedam Scootera i kupię np emmalujngę classic sport (podobaja mi sie metalowe kosze na zakupy :-)), a może zostawię scootera a kupię tylko głęboką wersję mutsy urbana... na prawdę nie wiem.
Britax na pewno zostanie. jako wersja do wpięcia fotelika (mamy mały samochód) i jako spacerówka dla chodzącego bąka.
na razie kupujemy scootera. jesli swobodnie wejdzie nam do bagażnika (wymiary : 83x57x36), to poważnie się zastanowię czy kupować britaxa :tak:

Scooter może i wejdzie, ale pewnie na dłuższą metę nie będzie wygodny do wkładania i wyjmowania, szczególnie dla Ciebie samej. No ale o tym już pisałam. Daj znać jak już kupisz i wrzuć fotki, ok?

W takim razie brak wygody przy pakowaniu do bagażnika nie będzie Ci przeszkadzał :-) skoro zawsze będziesz miała pomoc w osobie tatusia dzidzi. Mój to nawet nie rozumiał o co mi chodzi, że wózek ciężki, ale kupiliśmy dodatkowy tak jak chciałam.

przepraszam ze sie tak wtracam ale mam pytanie czy ktoras z was ma moze wozek lub zna "chicco for me" z przekladanym siedziskiem ??? co o nim sadzicie ??? jak sie zachowuje na drodze ??? i wogole???

oglądałam w sklepie i NIE polecam!!! na zdjęciach super, a w rzeczyewistości jest jakiś taki rozchwiany. Nie jest to tylko moja opinia. Wpisz w google "forum wózki" i tam są maniaczki wózkowe, które Ci coś polecą, tam też czytałam opinie na temat for me i były takie same jak moje

dziekuje za opinie :-)
a jakie w miare tanie wozki byscie polecily ??
chodzi mi glowie o spacerowki poniewaz moj brzdac juz wazy 10,50 kg mamy baby design atlantic ale jest za ciezki juz na noszenie nawet do autobusu.

reklama
Tak jak pisałam, w celach wypadowych, kupiłam chicco multiway i zapłaciłam za niego 350zł z przesyłką.
Szymon waży 9 kg + ciepłe ubranie + śpiwór + sam wózek, spokojnie wnosze po schodach do mojej mamy na 2gie pietro

Do góry