reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kinna, te kółka w Scooterze wyglądają całkiem porządnie - duże, szerokie, moim zdaniem idealnie sobie poradzą! A widziałaś ten wózek w sklepie?

reklama
no jasne... co jestem w Świecie Dziecka to zrobię rundkę nim po sklepie.. Sprzedawcy z działu wózków mnie znają:-)
koła mają 25cm. są szerokie, ale piankowe. amortyzatory są wg troszkę sztywniejsze niż w np duo combi lub classic sport. ma chyba niskie położenie siedziska. niższe niż w klasycznych wersjach

witam
wiecie co??nie mam pojecia o czym piszecie:-D:-D Kurcze jak ja wybieralam wozek to bylo troche inaczej.G mial wolny dzien i kupilismy na biegu ten szary.Kazdy mowil ze maj,cieplo po co ci gleboki.Do zimy bedzie juz za duzy.No i kupilismy Graco.SPACEROWKA Z NOSIDELKIEM:-)zakup na szybko ale nie taki zly.Nosidelko przydalo sie dp auta.teraz juz jest troche zamale:-)musimy kupic fotelik:wink:
Kiedy bylismy w PL kupilismy glebokiLEON z firmy Amar:-)Spacerowka jest jeszcze za duza ale do zimy..:-);-)
Kapletnie nie znam sie na wozkach!ale gdybym miala drugi inaczej juz bym wybierala:-D

Ostatnia edycja:
Kwiateczek, a czy w Twoim Graco podnóżek jest podnoszony? Ja mam obsesję na tym punkcie hehe :sorry: Sama miałam przy Maksiu Graco bez podnoszonego podnóżka i był w pewnym momencie za krótki - małemu wisiały nóżki jak zasnął na spacerze. Dlatego dla Mikiego kupiłam Peg Perego, który ma podnoszony podnóżek i jeszcze składa się w parasolkę.

U nas zakup wózka wyglądał tak, że w 2005 roku gdy kupowaliśmy wózio dla Maksa pojechaliśmy do sklepu i jak tylko tam weszliśmy, to mój mąż miał telefon z pracy, wyszedł i nie było go pół godziny. W tym czasie pan ze sklepu pokazał mi różne wózki. Wrócił mąż, zapytał który mi się podoba, zapłaciliśmy i wyszliśmy. I to była własnie moja Emmaljunga czyli akurat dobrze trafiłam hihi
Mój mąż zaczyna mówić o trzecim dziecku - jeżeli się jeszcze zdecyduję, to ten wózek spokojnie mi posłuży, czyli wyjdzie bardzo tanio w przeliczeniu na dziecko ;-);-)

OLA podnozek sie podnosi:-)mam do niego spiwor na nogi,bardzo cieply:-)Chce go przenies do glebokiego ale on go nie lubi:dry:nauczyl sie do tego:angry::angry:Leon jest grubszy,cieplejsz tak na ta pogode jak znalazl:-)tylko folia jest kiepskanie ma gumek tylko sie ja zarzuca.musze przyszys gumki a jesli sie nie da to kupic jakas folie.:dry:tutejsz pogoda niestety wymaga foli:dry:

reklama
Ola bardzo podoba mi się Mutsy Urban. Kupię pewnie 2funkcyjny: gondola i spacerówka. Fajny jest z tego względu, że jest 2śladem i ma tylną oś skrętną.
Fotelik samochodowy pewnie będzie Romera, ale tylko dlatego, ze można go wpiąć do Britaxa Verve. Wszystko się jeszcze oczywiście może zmienić.
Ja się nie dam namówić w ciągu najbliższych 2 lat na dziecko.. Jak będzie próbował jakiś sztuczek to wrzucę abstynencję ;-):-p

Do góry