reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Ja też wolę na zamek. Bo jak Ci dziecko będzie kopać, to cały czas będzie to zlatywać. Zamek to zamek.

reklama
Ja mam zatrzaski, okienko w pokrywie gondoli i kieszonkę na telefon;-) Napisałam zamek, bo mam taką jakby gumkę, dobrze się to trzyma.

Ostatnia edycja:
Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondolą ;) Myślę, że to element bez większego znaczenia.

Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondolą ;) Myślę, że to element bez większego znaczenia.
Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)
@Ennis92 , @HaTo i @florence_doughter dziękuję też za Wasze opinie :-)

To jeszcze jedno pytanie z tej serii - czy wbudowana moskitiera jest czymś przydatnym? Tzn. czy jest dużo fajniejsza niż uniwersalna moskitiera dokupiona za 50zł ?

Hmmm, poważnie? Mąż właśnie mi twierdził, ze zamek lepszy bo jego synek kopał i ta pokrywa się zsuwala. No ale to było 12 lat temu, nie wiadomo jaki wózek itd. Wiec może dzisiaj już lepiej się robi. Albo męża pamięć zawodzi, do najmłodszych nie należy. ;)

Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)
@Ennis92 , @HaTo i @florence_doughter dziękuję też za Wasze opinie :-)

To jeszcze jedno pytanie z tej serii - czy wbudowana moskitiera jest czymś przydatnym? Tzn. czy jest dużo fajniejsza niż uniwersalna moskitiera dokupiona za 50zł ?

Przepraszam za podwójny post. Nie wiem, czy to duża zaleta, ale w wózku, który kupuje, jest wbudowana w daszek. Ale jest to chyba rzecz, która nie decydowałaby o wyborze wózka.

HaTo gondola (przynajmniej moja) jest na tyle głęboka, że taki maluch nie sięga nawet nogami, jak się bardziej mobilny robi to kozę faktycznie stopami sięgnie, ale nie z taką siłą żeby napy powypinać. Może jakby nie była mocowana wcale to tak.

To jeszcze jedno pytanie do doświadczonych mam - jak bardzo brudzi się wózek z zewnątrz?

Mam okazje kupić upatrzony wózek w świetnej cenie, ale w takim średnio jasnym beżyku i zastanawiam się czy ma szansę wytrzymać używanie przez 2-3 dzieci?

reklama
To jeszcze jedno pytanie do doświadczonych mam - jak bardzo brudzi się wózek z zewnątrz?

Mam okazje kupić upatrzony wózek w świetnej cenie, ale w takim średnio jasnym beżyku i zastanawiam się czy ma szansę wytrzymać używanie przez 2-3 dzieci?

Ja mam wózek w szarym kolorze i się brudzi, zwłaszcza spacerówka. Ja co prawda dużo z wózkiem jeżdżę i często go do auta wkładam ale mimo wszystko chyba bym się na beż nie zdecydowała.

Do góry