reklama
florence_doughter
Fanka BB :)
Ja mam zatrzaski, okienko w pokrywie gondoli i kieszonkę na telefon;-) Napisałam zamek, bo mam taką jakby gumkę, dobrze się to trzyma.
Ostatnia edycja:
wszystkozajete
Moderatorka
Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondolą Myślę, że to element bez większego znaczenia.
Okiennica
Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondolą Myślę, że to element bez większego znaczenia.
@Ennis92 , @HaTo i @florence_doughter dziękuję też za Wasze opinie :-)
To jeszcze jedno pytanie z tej serii - czy wbudowana moskitiera jest czymś przydatnym? Tzn. czy jest dużo fajniejsza niż uniwersalna moskitiera dokupiona za 50zł ?
HaTo
Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondolą Myślę, że to element bez większego znaczenia.
Hmmm, poważnie? Mąż właśnie mi twierdził, ze zamek lepszy bo jego synek kopał i ta pokrywa się zsuwala. No ale to było 12 lat temu, nie wiadomo jaki wózek itd. Wiec może dzisiaj już lepiej się robi. Albo męża pamięć zawodzi, do najmłodszych nie należy.
HaTo
Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)
@Ennis92 , @HaTo i @florence_doughter dziękuję też za Wasze opinie :-)
To jeszcze jedno pytanie z tej serii - czy wbudowana moskitiera jest czymś przydatnym? Tzn. czy jest dużo fajniejsza niż uniwersalna moskitiera dokupiona za 50zł ?
Przepraszam za podwójny post. Nie wiem, czy to duża zaleta, ale w wózku, który kupuje, jest wbudowana w daszek. Ale jest to chyba rzecz, która nie decydowałaby o wyborze wózka.
wszystkozajete
Moderatorka
HaTo gondola (przynajmniej moja) jest na tyle głęboka, że taki maluch nie sięga nawet nogami, jak się bardziej mobilny robi to kozę faktycznie stopami sięgnie, ale nie z taką siłą żeby napy powypinać. Może jakby nie była mocowana wcale to tak.
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
ja mam vive life, wnętrze gondoli jest obszarne, ale wygodne, dziecko mi nie lata
Okiennica
To jeszcze jedno pytanie do doświadczonych mam - jak bardzo brudzi się wózek z zewnątrz?
Mam okazje kupić upatrzony wózek w świetnej cenie, ale w takim średnio jasnym beżyku i zastanawiam się czy ma szansę wytrzymać używanie przez 2-3 dzieci?
Mam okazje kupić upatrzony wózek w świetnej cenie, ale w takim średnio jasnym beżyku i zastanawiam się czy ma szansę wytrzymać używanie przez 2-3 dzieci?
reklama
To jeszcze jedno pytanie do doświadczonych mam - jak bardzo brudzi się wózek z zewnątrz?
Ja mam wózek w szarym kolorze i się brudzi, zwłaszcza spacerówka. Ja co prawda dużo z wózkiem jeżdżę i często go do auta wkładam ale mimo wszystko chyba bym się na beż nie zdecydowała.