reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

To są chyba zewnętrzne a nie wewnętrzne wymiary na każdej stronie inaczej podają wiem że na pewno jest wąska tutaj 2idze wymiary materacyka 31cm a na jakiejś stronie doczytałem że ma 28 cm i nie wiem czy na zimę nie będzie za ciasno z całym ekwipunkiem

reklama
Mój ma 30 wewnątrz. Na zimę dzieciaki już będą miały 5-6 miesiąc mogą już same siedzieć to już raczej spacerówka

To teraz sobie mysle ze moj to kolos bedzie bo ma 86cm. No ale to 2in1 wiec ma prawo[emoji6]

Albo ja juz kompletnie mace. Gondola do snapa 4 ma 84x40.. wiec moze faktycznie ma tyle w srodku. Sorry.Zobacz załącznik 945246

Z mężem byliśmy ostatnio oglądać zarówno valco snap 4 sport i joie mytrax signature. I coś co mi się bardziej podoba w joie to większa amortyzacja, a jeśli myślimy o takim wózku od początku wozkowania to na to zwracaliśmy przede wszystkim uwagę. Gondole wcale nie są takie małe [emoji6] rozmawiałam ze szwagierka która teraz już ma drugie 6 m-czne maleństwo i mówi ze jakby nie to ze miała wózek po starszej córce to dla młodszej by kupiła taki wózek [emoji6]

Ja zdecydowałam się kupić używaną gondole Jedo Fyn. Jest spora i ma podnoszony spod w gondoli więc jak dziecko zacznie siadać to można podnosić trochę. A na wiosnę kupujemy chyba nowy valco snap 4

Czy przy gondoli robi Wam różnice, czy to wózkowe przykrycie jest na zamek czy na zatrzaski? Jak jest w Waszych wózkach?
Pewnie latem, to w ogóle mało używane będzie, ale czy w zimniejszej porze roku ma to jakieś znaczenie?

reklama
Czy przy gondoli robi Wam różnice, czy to wózkowe przykrycie jest na zamek czy na zatrzaski? Jak jest w Waszych wózkach?
Pewnie latem, to w ogóle mało używane będzie, ale czy w zimniejszej porze roku ma to jakieś znaczenie?
Ja mam na zamek. Osobiście wolę na zamek bo tutaj przy wiatrach bym się bała że na zatrzask mi odleci [emoji23]

Do góry