reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ja miałam bebetto torino i też byłam zadowolona. Nawet teraz odkopalismy go i używamy bo nasza spacerówka nie daje rady po zaspach :)

reklama
Ten tito bardzo podobny do Holland, wymiary chyba nawet takie same tylko tapicerka inna
Podoba mi się [emoji3590]

I ma oprócz torby pod wózkiem tez kosz. Co jest super, uważam. W ogóle przejrzałam strasznie dużo tych wózków i ten nadal pozostaje faworytem. :)

I ma oprócz torby pod wózkiem tez kosz. Co jest super, uważam. W ogóle przejrzałam strasznie dużo tych wózków i ten nadal pozostaje faworytem. :)
No ja albo bebetto albo camarelo ale raczej bebetto bo wysokość przemawia nad rozmiarem gondoli [emoji85] a cenowo takie same

Mi się bardzo podoba Joolz Day, jednak cena trochę odstrasza, muszę się mu jeszcze dobrze przyjrzeć poczytać opinie ale wstępnie taki mam plan :)

reklama
Do góry