reklama
HaTo
Fanka BB :)
Ten tito bardzo podobny do Holland, wymiary chyba nawet takie same tylko tapicerka inna
Podoba mi się [emoji3590]
I ma oprócz torby pod wózkiem tez kosz. Co jest super, uważam. W ogóle przejrzałam strasznie dużo tych wózków i ten nadal pozostaje faworytem.
Ennis92
No ja albo bebetto albo camarelo ale raczej bebetto bo wysokość przemawia nad rozmiarem gondoli [emoji85] a cenowo takie sameI ma oprócz torby pod wózkiem tez kosz. Co jest super, uważam. W ogóle przejrzałam strasznie dużo tych wózków i ten nadal pozostaje faworytem.
Never_Give_Up
Mi się bardzo podoba Joolz Day, jednak cena trochę odstrasza, muszę się mu jeszcze dobrze przyjrzeć poczytać opinie ale wstępnie taki mam plan
Judka28
Zaciekawiona BB
viva life jest wysoki, 127cmNo właśnie ja też i jest też wyższy niż Camarelo na czym mi zależy bo ja mam 178 a chłop 189 [emoji85]
Ennis92
Ale brzydkiviva life jest wysoki, 127cm
Judka28
Zaciekawiona BB
no to już zależy co się komu podoba, też jestem wysoka i dla mnie liczy sie wygoda przede wszystkimAle brzydki
ZieLinka***
Zaciekawiona BB
Hej mi też on bardzo się podoba tylko ta cena ale plan mam wstępnie taki samMi się bardzo podoba Joolz Day, jednak cena trochę odstrasza, muszę się mu jeszcze dobrze przyjrzeć poczytać opinie ale wstępnie taki mam plan
ZieLinka***
Zaciekawiona BB
Mi też on się bardzo podoba, odczucia z ceną mam takie same no i plan ten sam, coś nie wyskakują mi dziś odpowiedzi.Mi się bardzo podoba Joolz Day, jednak cena trochę odstrasza, muszę się mu jeszcze dobrze przyjrzeć poczytać opinie ale wstępnie taki mam plan
reklama
Never_Give_Up
Ja przeglądam i biorę pod uwagę nawet używane ale czasem cena jest niewiele niższa od nowego..Mi też on się bardzo podoba, odczucia z ceną mam takie same no i plan ten sam, coś nie wyskakują mi dziś odpowiedzi.