reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ja mam w domu. Kupiony w 2017. Generalnie ja jestem zadowolona tylko spacerówka zajmuje mega miejsce w bagażniku. Zresztą sam stelaż jest duży po złożeniu. Ale jesli nie potrzebujesz nigdzie wózka wozić to jest ok. Fajne koła wygodnie się prowadzi
Raczej nie będę wozić bo nie mamy auta a moi rodzice i teściowa ma kombi więc jakby co raczej się zmieści. Dziękuję bardzo za opinie :)

reklama
My zdecydowaliśmy się na Bebetto Tito. Ich wózki wyglądają solidnie, dużo udogodnień. Ale doświadczenia nie mam. Wiec tez chętnie czegoś się dowiem. A jako druga spacerówkę kupimy wspomniane wyżej Thule. Bo to już do terenu, wiec przyda się oprócz blokady hamulec, no i jest jednak więcej miejsca dla dziecka.

My zdecydowaliśmy się na Bebetto Tito. Ich wózki wyglądają solidnie, dużo udogodnień. Ale doświadczenia nie mam. Wiec tez chętnie czegoś się dowiem. A jako druga spacerówkę kupimy wspomniane wyżej Thule. Bo to już do terenu, wiec przyda się oprócz blokady hamulec, no i jest jednak więcej miejsca dla dziecka.
Ten tito bardzo podobny do Holland, wymiary chyba nawet takie same tylko tapicerka inna
Podoba mi się [emoji3590]

reklama
Do góry