reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Ale fajne są, kontrastowe i trochę inne od tego co da się od ręki kupić. Jeszcze masz chwilę do terminu, może warto zaryzykować?;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

41d8558926187b217b37da3cad123849.jpg

dbb903a07cf619c4f4200b7ab588dcb6.jpg

A to nasze 32letnie łóżeczko :) używało go już co najmniej pięcioro dzieciaków :) wytrzymuje ciężar co najmniej ponad 30kg :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.Zosia Porządne łóżeczko, nie ma co.
Moje to co kupiłam takie liche pod spodem ze mówię mężowi żeby listewki dobił bo jak mała zacznie skakać tak wyleci dołem haha

Wstawię moje jak dojdzie materac i pościel - chyba jutro.

foto.jpg

Taki mamy mini kącik dla Lozalki:)
Ta firanka jest do usunięcia:D Bo nie pasuje i będzie przeszkadzać..muszę mieć wolny parapet

Jest jeszcze komoda duża obok no i otulacz do łóżeczka, co leży w łóżeczku czeka na schowanie przez tatę do szafy wysoko ;-)

Załączniki

• foto.jpg
    foto.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 476
reklama
Do góry