reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Grunt, żeby tak się zorganizować, żeby wszystko było blisko:), ja z Adasiem miałam pudełeczko na komodzie, ale chyba jednak wolę organizer, no i nie wiem jak teraz będzie stało łóżeczko.

reklama
A mi się organizery w ogóle nie podobają bo ja w ogóle nie korzystam z przewijają. Wszystko robię na łóżku a obok mam komodę z koszyczkami a w nich wszystko. Koszyczki sama uszyłam

Ja tez nie przepadam za organizerami bo mi ciągle dzieci tam coś wrzucają, wyciągają itp, poza tym musze się scgylic trochę do nich. Raczej mam wszystko w pudełkach na komodzie. Z przewijaka też do tej pory nie korzystalam za bardzo choć mam taki na lozeczko.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas Mały od początku był przebierany tylko na przewijaku w łazience, może ze dwa razy był przewinięty na łóżku czy w łóżeczku. Teraz planujemy robić tak samo

U mnie bez organizera byłoby ciężko. Przewijak będzie na łóżeczku, a ilość miejsca w pokoju mam bardzo ograniczoną.

reklama
Do góry