reklama
Łóżeczko i komoda. We wnękę jeszcze szafa dojdzie i fotel, właściwie szezlong do karmienia. Materac lateksowy z Hevea mamy. Za jakieś 2-3 tyg powinno wszystko być gotowe to pokażę fotki całego pokoju jak już pomalujemy ścianę zgodnie z planem.
Fajna komoda? Skad jesli moge wiedziec.
M
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Klauduska
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
wszystkozajete
Moderatorka
Barnek to meble Pinio, kolekcja Marsylia.
turluturlu
klauduska, cudna kołyska!
marzyłam o takiej dla Małej, niestety nie mam na tyle miejsca żeby mieć łóżeczko i kołyskę
marzyłam o takiej dla Małej, niestety nie mam na tyle miejsca żeby mieć łóżeczko i kołyskę
Klauduska
Turluturlu a ja wlasnie wolałabym lozeczko, bo jest wygodniejsze [emoji1] Nadal nie wyprałam tej głównej części kołyski, trzeba ja recznie prać bo nie da się jej zdjąć, na dodatek tam jest elektronika i zbytnio nie można tego moczyć... Traagediaa jednym słowem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
Turluturlu a ja wlasnie wolałabym lozeczko, bo jest wygodniejsze [emoji1] Nadal nie wyprałam tej głównej części kołyski, trzeba ja recznie prać bo nie da się jej zdjąć, na dodatek tam jest elektronika i zbytnio nie można tego moczyć... Traagediaa jednym słowem
Klauduska a nie masz łóżeczka? Tylko kolyska? Jak duża?
Klauduska
Sojnabig mam i łóżeczko, i kołyskę po mojej siostrze. Sprawa z łóżeczkiem wygląda tak, że muszę je najpierw odebrać od mojej ciotki (której de facto służy ono jeszcze za łóżeczko dla syna) i przemalować [emoji4] Więc póki kołyska da rade to bedzie ona a jak przestanie to przywiozę łóżeczko.
Barnek bardzo mi się podoba Twoje łóżeczko.
Kasia. Zosia fakt kiedyś to robili porządne rzeczy, teraz to jak dziewczyny mówią - sklejka. Ja liczę, ze weekend rozłożę łóżeczko, ale jeszcze nie mam nic łóżeczka tylko materac i prześcieradło
Kasia. Zosia fakt kiedyś to robili porządne rzeczy, teraz to jak dziewczyny mówią - sklejka. Ja liczę, ze weekend rozłożę łóżeczko, ale jeszcze nie mam nic łóżeczka tylko materac i prześcieradło
reklama
Dziewczyny jeśli któraś nie ma jeszcze materaca, to z chęcią podzielę się namiarami na ogłoszenie - Kupiłam materac 13cm, pianka+lateks. Do tego dostałam poduszkę klin z poszewka (cudna mi się trafiła ). Placilam 59zl+21zl przesyłka za pobraniem.