reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Jagodka ładny [emoji4]
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ja właśnie nie mam tego organizera i coś czuję, że zaraz zacznie mi go brakować :/ ale dostałam za to wczoraj przewijak od siostry :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami;) Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.

Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami;) Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.

Aaaa widziałam na allegro te takie duże jak torby ale one mi się z wyglądu nie podobają. Bardziej te z kieszonkami ale tak jak mówisz, są mniej praktyczne

Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.

Na pintereście znalazłam taki
2abc92b38055e9bcba71bdc1d122f262.jpg
i on był inspiracją.

Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.

Na pintereście znalazłam taki
2abc92b38055e9bcba71bdc1d122f262.jpg
i on był inspiracją.

O! Te są świetne!! No właśnie, tamte są strasznie wielkie... Na szczęście komode mam pod ręką, będę musiała sobie na początku jakoś radzić albo w końcu zamówie jakiś na allegro :)

reklama
Ja organizera też nie potrzebuję, przewijak mam w łazience i tam też mam wszystkie potrzebne rzeczy łącznie z kompletem ubranek na zmianę

Do góry