U
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Jagodka ładny [emoji4]
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie

sojnabig
Fanka BB :)
Ja właśnie nie mam tego organizera i coś czuję, że zaraz zacznie mi go brakować :/ ale dostałam za to wczoraj przewijak od siostry 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami
Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.
gamka
Ja sobie zamówiłam na Allegro taki duży organizer na łóżeczko - zmieszczą się tam pieluchy, chusteczki nawilżane, kosmetyki czy ubranka na zmianę. Tutaj są jego zdjęcia: Link do: Organizer do łóżeczka – Munchkin
W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką
W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką
sojnabig
Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchamiTeraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.
Aaaa widziałam na allegro te takie duże jak torby ale one mi się z wyglądu nie podobają. Bardziej te z kieszonkami ale tak jak mówisz, są mniej praktyczne
U
użytkownik 902
Gość
Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam taki
i on był inspiracją.
Na pintereście znalazłam taki

sojnabig
Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam takii on był inspiracją.![]()
O! Te są świetne!! No właśnie, tamte są strasznie wielkie... Na szczęście komode mam pod ręką, będę musiała sobie na początku jakoś radzić albo w końcu zamówie jakiś na allegro
super_mysz17
Ja organizera nie potrzebuję, bo przewijak mam na komodzie i w górnej szufladzie mam wszystkie kosmetyki i pieluchy a i na komodzie kawałek miejsca się znajdzie
także ten problem mam z głowy 
reklama
joanna4258
Ja organizera też nie potrzebuję, przewijak mam w łazience i tam też mam wszystkie potrzebne rzeczy łącznie z kompletem ubranek na zmianę