U
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Jagodka ładny [emoji4]
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie
sojnabig
Fanka BB :)
Ja właśnie nie mam tego organizera i coś czuję, że zaraz zacznie mi go brakować :/ ale dostałam za to wczoraj przewijak od siostry
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.
gamka
Ja sobie zamówiłam na Allegro taki duży organizer na łóżeczko - zmieszczą się tam pieluchy, chusteczki nawilżane, kosmetyki czy ubranka na zmianę. Tutaj są jego zdjęcia: Link do: Organizer do łóżeczka – Munchkin
W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką
W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką
sojnabig
Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.
Aaaa widziałam na allegro te takie duże jak torby ale one mi się z wyglądu nie podobają. Bardziej te z kieszonkami ale tak jak mówisz, są mniej praktyczne
U
użytkownik 902
Gość
Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam taki
i on był inspiracją.
Na pintereście znalazłam taki
sojnabig
Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam takii on był inspiracją.
O! Te są świetne!! No właśnie, tamte są strasznie wielkie... Na szczęście komode mam pod ręką, będę musiała sobie na początku jakoś radzić albo w końcu zamówie jakiś na allegro
super_mysz17
Ja organizera nie potrzebuję, bo przewijak mam na komodzie i w górnej szufladzie mam wszystkie kosmetyki i pieluchy a i na komodzie kawałek miejsca się znajdzie także ten problem mam z głowy
reklama
joanna4258
Ja organizera też nie potrzebuję, przewijak mam w łazience i tam też mam wszystkie potrzebne rzeczy łącznie z kompletem ubranek na zmianę