reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
No ja juz z h&m tez rozpoznam ubranka, dla mnie czapeczka i spodenki boskie...
A ja oszalalam i wczoraj 3 kombinezonik kupilam tzn 1 dostalam i 2 kupilam... Tylko ze uzywane i kosztowaly grosze...
Dzisiaj black friday i w Gap-ie takie promocje ze boje sie wejsc na strone... Zaczelam wczoraj ukladac ubranka i chyba mam juz wystarczajaco... Moze jedynie body na dlugi rekaw moglabym dokupic..

Tak tak oczywiscie hm :D Dorzuili dziś 20% na wszystko i darmowa wysyłkę wiec dokupilam parę rzeczy. Choć szczerze mówiąc to nie musialabym ich mieć bo mam już duzo. Ale co tam, zrobiłam sobie przyjemność i będę stroić synka :D

IMG_2016-11-25_12-26-54.JPG
IMG_2016-11-25_12-28-24.JPG

To juz będzie cała moja wyprawka ubrankowa (spokojnie to tylko rozmiar 62, mam wiecej :D) jak widać króluje bez, braz i błękit. Wczoraj dostałam ten mniejszy kombinezon, może się przyda :)

Załączniki

• IMG_2016-11-25_12-26-54.JPG
    IMG_2016-11-25_12-26-54.JPG
    83,2 KB · Wyświetleń: 466
  • IMG_2016-11-25_12-28-24.JPG
    IMG_2016-11-25_12-28-24.JPG
    77,8 KB · Wyświetleń: 471
Super ubranka, ja choruje teraz na takie body co masz po lewej stronie kopertowe... I po Twoich zdjeciach weszlam na strone H&M i u nas 30% dodatkowo i bezplatna wysylka... I wez tu nic nie kup :)

Pościel mam taką jak ochraniacz na pierwszym zdjęciu, a na drugim jeden z kocykow. Z jaskiem długo nie wiedziałam czy chłopiec czy dziewczynka wiec większość rzeczy mam w takich
IMG_2016-11-25_12-49-48.JPG
ziemistych kolorach :)

Załączniki

• IMG_2016-11-25_12-49-48.JPG
    IMG_2016-11-25_12-49-48.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 469
reklama
image.png
A co do ubranek, zastanawiam sie nad tym sweterkiem tylko mam problem z numeracja... Potrzebuje rozmiar na 10-11 miesiecy a numeracja jest 6-12 miesiecy lub 12-18 miesiecy... I co tu wybrac... Przeciez dziecko 6 miesieczne jest duzo mniejsze od 12 miesiecznego..

Załączniki

• image.png
    image.png
    56 KB · Wyświetleń: 489
Do góry