reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Zobacz załącznik 784902 A co do ubranek, zastanawiam sie nad tym sweterkiem tylko mam problem z numeracja... Potrzebuje rozmiar na 10-11 miesiecy a numeracja jest 6-12 miesiecy lub 12-18 miesiecy... I co tu wybrac... Przeciez dziecko 6 miesieczne jest duzo mniejsze od 12 miesiecznego..
Ale też każde dziecko jest inne. Zosia ma 17 miesięcy a wciaz nosi rozmiar 80, który jest oznaczany jako 9-12 :) ja bym wziela 6-12 chyba że masz podstawy twierdzić że będziesz mieć b.duże dziecko :D fajna czapka :)

reklama
Ale też każde dziecko jest inne. Zosia ma 17 miesięcy a wciaz nosi rozmiar 80, który jest oznaczany jako 9-12 :) ja bym wziela 6-12 chyba że masz podstawy twierdzić że będziesz mieć b.duże dziecko :D fajna czapka :)

Moj sie zapowiada na kruszynke, zreszta ja z mezem nalezymy do tych nizszych...
Kasia.zosia - widzialam ta czapke na zywo tzn dotykalam i jest tak milutka ze sama bym ja zalozyla :)

Dziewczyny wózek już mamy u rodziców odłożony. Któraś słyszała coś o abc design 3 tec? [emoji4]
Jasne :) ja mam wózek abc design tylko inny model. Ta są wózki zdaje się austriackie. Calkiem dobre, dość klasyczne w wyglądzie i w przystępnych cenach :) w standardzie są kółka piankowe, ja nim jeżdżę tez po polych drogach i jak na takie koła to całkiem są dobre. 3 tec ma 3 koła i jakas nowa amortyzację. Opinie na dobre :)

Dostalam w idealnym stanie od cioci gondole, spacerowka i fotelik w kolorze czarnym. A i jeszcze fotelik maxi cosi cabrio mam od mamy i jest kompatybilny ze stelażem wiec idealnie. Uff, dobrze ze nie musimy tego kupować ;x

Kasia.zosia dobrze "czytać"! [emoji8]

reklama
IMG_20161125_212258.jpeg
IMG_20161125_212250.jpeg
IMG_20161125_212238.jpeg
uff..Jeszcze trochę i będzie z głowy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20161125_212258.jpeg
    IMG_20161125_212258.jpeg
    55,5 KB · Wyświetleń: 529
  • IMG_20161125_212250.jpeg