reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

image.jpeg
Sliniaczki, miseczki , zestaw przyborow kosmetycznych, krem z lanolina dla mnie, kosz na pampersy
image.jpeg
Posciel, pieluchy tetrowe i flanelowe, wash cloth (nie wiem jak po polsku ..takie sciereczki ) no i reczniczki
image.jpeg

Stoliczek do zabawy
Mata i ksiazeczki

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    482,9 KB · Wyświetleń: 411
  • image.jpeg
    image.jpeg
    527,2 KB · Wyświetleń: 410
  • image.jpeg
    image.jpeg
    555 KB · Wyświetleń: 406
reklama
image.jpeg
Zestaw do przechowywania mleka ewentualnie pozniej soczki .. I mixer do gotowania na parze i robienia przecierow itp..
image.jpeg
Kamerka, podgrzewacz chusteczek :) i mata z monitorem czy dziecko oddycha.
image.jpeg
image.jpeg
Szampon i krem, frida do noska, kubeczek do splukiwania , zabawki do wody i dla maluszka na raczki i nozki
image.jpeg
Lampka nocna, karuzela nad lozeczkiem i kocyk

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    393,7 KB · Wyświetleń: 405
  • image.jpeg
    image.jpeg
    546,1 KB · Wyświetleń: 399
  • image.jpeg
    image.jpeg
    475,4 KB · Wyświetleń: 401
  • image.jpeg
    image.jpeg
    404,2 KB · Wyświetleń: 396
  • image.jpeg
    image.jpeg
    395,9 KB · Wyświetleń: 395
No wlasnie pamietam jak wstawialas :) widzialam sliczna biala ale ta mi sie wydaje bardziej praktyczna ma duzo funkcji i jasna by sie nie sprawdzila...
Dla mnie top 1 wsrod mat a przejrzalam ich z 30 :)

Ellie sklep otwierasz?:D Mam taką samą maść z lanoliną:)

Mi dziś przyszły części zamienne do laktatora, będzie jak nowy;)

Tak naprawde to nie wszystko jest potrzebne ale zeby nie sklamac 80% to sa prezenty lub rzeczy po innych dzieciach...
Wlasnie mam zamiar zabrac sie za liczenie ubranek zeby sprawdzic czy mam odpowiednia ilosc na kazdy rozmiar ale zejdzie mi sie z 2 dni...
Chociaz nie potrafie teraz po prostu sobie lezec, chtba bardziej odpoczywam jak cos licze ustawiam przymierzam itp dla malego :)

reklama
Używałam matalanu i jakiejś innej z lanoliną, ale nie pamiętam nazwy, bo oddałam potem koleżance. Ważne by miała lanolinę, ta będzie na pewno dobra, oni mają podobno bardzo dobre wkładki laktacyjne też.
Jak patrzę na Twoją wyprawkę, to połowę użyjesz po pół roku dopiero;) o ile w ogóle:)

Do góry